Webinar

Exploring Bioscience: Mød hele Danmarks Kåre Mølbak

Få et eksklusivt indblik i epidemiens hidtidige forløb i Danmark. Særlig fokus vil være på udnyttelse af den digitale infrastruktur i forhold til at sikre overblik over epidemien, og anvendelse af moderne typningsmetoder til afdækning af smittekæder.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 29. oktober 2020

Kl. 15:00 - 16:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 29. oktober 2020 - kl. 14:00

Exploring Bioscience - digital festival præsenterer Kåre Mølbak, Statens Serum Institut.

COVID-19-epidemien udviklede sig hurtigt fra en eksotisk smittehændelse i Kina til en krise for hele verdenssamfundet. I dette indlæg vil Kåre Mølbak give et overblik over epidemiens hidtidige forløb i Danmark og de skiftende strategier. Særlig fokus vil være på udnyttelse af den digitale infrastruktur i forhold til at sikre overblik over epidemien, og anvendelse af moderne typningsmetoder til afdækning af smittekæder.

Taler:
Kåre Mølbak, Professor, Faglig direktør, Infektionsberedskab, Statens Serum Institut

____________________________

Exploring Bioscience - digital festival

Dette online-event er en del af Exploring Bioscience - digital festival, som i år sætter perspektiv på virus og vacciner. Vi stiller spørgsmålet, hvad ved vi i dag, og hvordan bliver vi bedre til at forstå og håndtere epidemier i fremtiden? 

Til festivalen får du et eksklusivt indblik i den sidste nye viden og forskning, når IDA inviterer dig ind bag facaderne til de førende eksperter, som lige nu arbejder på højtryk for at løse virus-udbruddets gåder. Hør deres spændende resultater, tanker og fremtidsperspektiver og stil dem de spørgsmål, som du brænder for at få svar på. Festivalen strækker sig over fire dage fra mandag den 26. til torsdag den 29. oktober. Her kan du deltage gratis i en række af spændende og højaktuelle webinarer og online-events om udvikling af vacciner, mutation, immunrespons, behandling og meget mere.

Festivalen er åben for alle - også for dig, som ikke er IDA-medlem. (Opret en brugerprofil her)

SE OG TILMELD DIG GRATIS ALLE WEBINARER OG ONLINE-EVENTS HER. 

___________________________________

Praktisk info:

Tilmeldingsprocedure
Du vil modtage et link til webinaret dagen inden webinaret afholdes.

Zoom Webinar
Arrangementet afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. Hvis du vil have adgang til alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Anonymitet
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du logger på via en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's onlinetjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Torsdag d. 29. oktober 2020

Kl. 15:00 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 29. oktober 2020

Kl. 14:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

643

Arrangementsnr.

337672


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Bioscience

IDA Proces

IDA Sundhedsteknologi

IDA Young Professionals

Kurser for studerende