Arrangement

Fem misforståelser ved agil ledelse

At lede agile projekter handler ikke om at nå mere hurtigere. Det handler derimod om smart prioritering og om bæredygtige arbejdsprocesser, hvor lederne skal skabe rammerne for delt ejerskab.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00

Gratis

Delt ejerskab for prioriteringen og estimeringen af, hvad I sammen kan opnå.

Du vil i dette oplæg blive klogere på, hvad det kræver af dig som leder at lede agile teams og skabe den forandring, der skal til, for at din afdeling og udviklingsorganisation kan arbejde agilt. 
Du vil opnå redskaber til at undgå de fem misforståelser, som vi ofte ser ved ledelse af agile udviklingsprocesser:

Du tror, at I skal nå det dobbelte på den halve tid – Men det handler mere om bæredygtige arbejdsprocesser.
Du giver dine udviklere fri til at lave, lige hvad de vil – Men det handler om at skabe processer, der sikrer, at I laver det mest værdifulde først. 
Du forsøger at undgå dokumentation for at støtte den agile udviklingsproces – Men det handler om at få dokumentation ind i udviklingsprocesserne.
Du undgår kontrol for at gøre afdelingen mere agil – Men det handler om kontinuerlig kontrol gennem transparens og iterationer.
Du undgår at planlægge – Men det handler om planlægning af høj kvalitet på det, som I kan planlægge.

Om Morten Flørnæss Kerrn-Jespersen
Morten er Client Director i Mannaz med særlig stærke kompetencer inden for agil ledelse, agile arbejdsmetoder og procesledelse af udviklingsprocesser. Morten er ansvarlig for og engageret i projekter, hvor virksomheder ønsker at styrke den agile tilgang til opgaveløsningen. Han underviser lederne, sparrer med direktionen og understøtter de agile teams, så de lykkes. Foruden dette har han over en årrække arbejdet tæt sammen med en lang række store danske organisationer om at understøtte mellem-lederne i forandringsledelsen og i at få konkrete forandringer implementeret.

Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.

______________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 14:15 - 15:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 13:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

82

Arrangementsnr.

339620