Arrangement

FIRE - Opnå økonomisk uafhængighed

Skal man arbejde fra 8-16 til man bliver 65 år? Det behøver man faktisk ikke. Ved nogle ret simple justeringer af sin privatøkonomi kan man skabe den livsstil, der passer netop en selv. Fænomenet hedder FIRE!

Aalborg Universitet, Aalborg Øst

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 16:30 - 18:00

Fra 35 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

I korthed handler FIRE om at have en høj opsparingsrate og investere denne opsparing. Efter noget tid kan afkastet fra opsparingen betale de daglige omkostninger og dermed skabe økonomisk uafhængighed. Det handler IKKE om at vende hver en krone.

Hos IDA på AAU kommer Michael, som i 5-6 år har arbejdet på at have muligheden for at "pensionere" sig som 40 årig. Foredraget kommer til at handle om de overordnede tanker bag en livsstil, som er ved at vinde frem i udlandet, men også i Danmark. Der kommer også fokus på, hvad målet egentlig er, og at det er utrolig individuelt. Hvad drømmer man egentlig om at gøre, hvis man ikke nødvendigvis skal møde på arbejde mandag til fredag? Oplægget indeholder naturligvis også konkrete eksempler. Desuden vil der både blive serveret en sandwich og sodavand.

Har du allergener bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold for dette under arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt Line Kristensen på lsk@ida.dk eller 33 18 97 04

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kontakt hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 50 kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde til hek@ida.dk.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Aalborg Universitet

Fibigerstræde 16

9220 Aalborg Øst

Auditorium 1.108


Hvornår

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 16:30 - 18:00


Pris

Studiemedlem

35 kr.

Ledig

85 kr.

Medlem

85 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 12:00


Antal pladser

69


Ledige pladser

5

Tilvalg

Ledsager

85 kr.

Arrangementsnr.

330096


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende

Universitetsudvalg, IDA Nord