Arrangement
På dette gå hjem-møde får du indsigt i nogle af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, som blev vedtaget i 2015. Og som virksomheder og offentlige institutioner i høj grad har taget til sig og ønsker at arbejde med.
IDA Conference, København V
Onsdag d. 26. februar 2020
Kl. 17:00 - 21:00
Gratis
Konsekvenserne af klimaforandringer kan ses i hele verden. Udledningen af drivhusgasser er i dag 50% højere end niveauet i 1990*. CO2 er en af de drivhusgasser, som har den største konsekvens for klimaet og konsekvenserne er langvarige og uoprettelige.
I Danmark står byggebranchen for op til 40 pct. af CO2 udledningen.
I byggebranchen har det store fokus i lang tid været på bæredygtige byggematerialer. Vi vil sammen med vores leverandører skabe fokus og efterspørgsel på klimavenligt materiel, så vi sammen kan bidrage til færre klimaforandringer, skabe et bedre arbejdsmiljø og et sundere Danmark.
Program:
Kl 16:45 Kaffe/te
Kl 17:00 Indledning v/ Keld Olsen, Byg Sjælland
Kl 17:05 Strategi for digitalt byggeri v/ August Schwensen, Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen
Kl 17:30 Kan Level(s) med tiden bruges i relation til DGNB og bygningsreglementet? v/ Lau Raffnsøe, Danish Green Building Council
Kl 18:30 Pause med sandwich og drikkevarer
Kl 19:00 Entreprenør & leverandør – dokumentationens dilemmaer v/ Anna-Mette Monnelly, bæredygtighedschef, NCC Danmark
Kl 19:45 DGNB-dokumentation – løsninger og muligheder v/ Gitte Gylling Hammershøj Olesen, bæredygtighedsspecialist, Rambøll
Kl 20:15 Hvordan kan digitaliseringsguiden bruges – fra strategi til praksis v/ Sara Asmussen, Deloitte & Københavns Lufthavn
Kl 20:45 Afslutning v/ Keld Olsen, IDA Byg Sjælland
Efter hvert indlæg er der afsat tid til spørgsmål
Eventuelle spørgsmål til arrangementet kontakt Keld Olsen på 60825489 / keldolsen2@godmail.dk
Medarrangør InnoBYG, DI Byg, Danskbyggeri samt Forbundet Arkitekter og Designere.
Nærmere uddybning af emnerne.
Strategi for digitalt byggeri v/ August Schwensen, Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen
Bliv opdateret på Transport-, Bygnings- og Boligministeriets strategi for digitalt byggeri når, medforfatter og fuldmægtig i Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen, fortæller om nødvendigheden i at investere i digitale værktøjer og kompetencer.
Kan Level(s) med tiden bruges i relation til DGNB og bygningsreglementet? v/ Lau Raffnsøe, Danish Green Building Council
DK-GBC er et netværk af aktører, som ønsker radikalt at forbedre bæredygtigheden af det byggede miljø i Danmark. Med over 300 medlemmer (virksomheder/organisationer/personer), der spænder over hele værdikæden, repræsenterer vi holdningen i branchens nuværende og fremtidige ledere, der stræber efter transformationsændringer.
Vi tilbyder reel og uvildig granskning af byggeprojekters og byområders bæredygtige indsats.
Entreprenør & leverandør – dokumentationens dilemmaer v/ Anna-Mette Monnelly, bæredygtighedschef, NCC Danmark
NCC's bæredygtighedsarbejde er baseret på en bæredygtighedsramme, som har til formål at øge værdien for vores aktionærer, vores kunder og koncernen, samtidig med at vi reducerer vores negative indvirkning på samfundet og miljøet.
DGNB-dokumentation – løsninger og muligheder v/ Gitte Gylling Hammershøj Olesen, bæredygtighedsspecialist, Rambøll
35-årige Gitte Gylling Olesen fra Rambøll er blevet udnævnt som Europas dygtigste, unge rådgiver af EFCA (European Federation of Engineering Consultancy Associations). Hun får prisen for sin rolle som projektleder på opførelsen af Middelfart Rådhus, der er bæredygtighedscertificeret med DGNB Platin + Diamant, som det første byggeri i Danmark.
Hvordan kan digitaliseringsguiden bruges – fra strategi til praksis v/ Michael Ørsted, Københavns Lufthavne A/S
Michael Ørsted er i Københavns Lufthavne ansvarlig for data og dokumentation omkring bygninger og anlæg. Michael Ørsted har etableret anvendelsen af BIM i Københavns Lufthavne og sikrer, at projekter og drift anvender og drager fordel af digitaliseringen af bygninger og anlæg. Michael Ørsted er uddannet bygningsingeniør, og desuden formand for Bygherreforeningens digitaliseringsudvalg.
------------------------------------------
Det er gratis at deltage dog opkræves et gebyr på DKK 200,-, dersom evt. afmelding ikke sker inden 3 arbejdsdage før afholdelsen.
Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto her >
Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer, deltage i debatten på Universe og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA
Hvor
IDA Conference
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Hvornår
Onsdag d. 26. februar 2020
Kl. 17:00 - 21:00
Pris
Deltager, ikke medlem af IDA
0 kr.
Studerende, ikke medlem af IDA
0 kr.
Firmamedlem
0 kr.
Medlem af arrangør
0 kr.
Ledig
0 kr.
Medlem
0 kr.
Seniormedlem
0 kr.
Studiemedlem
0 kr.
Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 25. februar 2020
Kl. 10:00
Antal pladser
60
Ledige pladser
9
Arrangementsnr.
333430
Arrangør
BYG Sjælland, IDA Sjælland
Medarrangører
Bygningsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland
IDA Sjælland
IDA Verdensmål