Arrangement

Getting Things Done® (GTD) – inspirationskursus

GTD er en amerikansk udviklet metode, som hjælper dig med at blive mere produktiv, mindre stresset og generelt gør dig i stand til at være til stede med det, du foretager dig - uanset om du sidder i et vigtigt møde, eller du er sammen med familien.

Fællesdomicilet, Odense C

Torsdag d. 17. september 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 100 kr.

GTD er en amerikansk udviklet metode, som hjælper dig med at blive mere produktiv, mindre stresset og generelt gør dig i stand til at være til stede med det, du foretager dig - uanset om det er, når du sidder i et vigtigt møde, eller når du er sammen med familien. Teknikkerne bruges af millioner af mennesker verden over og i stigende grad også i Danmark.

Foredraget GTD Inspiration giver deltagerne en både praktisk og teoretisk orienteret introduktion til Getting Things Done. Foredragsmaterialet er udviklet af firmaet bag Getting Things Done i samarbejde med nogle af de bedste i verden på dette område. I foredraget kommer vi ind på:
  • Hvad er GTD?
  • Hvorfor har flere og flere brug for GTD?
  • Hvad er de 5 trin, og hvordan anvender man dem i sin dagligdag? (inklusive øvelser og demonstrationer)
  • Yderligere øvelser hvis tiden tillader det - som for eksempel den negative effekt ved at multitaske.

Efter foredraget har deltagerne grundlæggende kendskab til de mest anvendte teknikker i GTD, som de direkte kan anvende i deres dagligdag.

"GTD er for enhver men ikke for alle". Det er for dem med de mest komplekse jobs, dem med flest bolde i luften. Dem som er stressede, dem som har svært ved at koble fra arbejdet. Dem som har brug for at være mere produktive. Dem som gerne vil være bedre til at være til stede med det, de foretager sig - om det så er til den vigtige kundepræsentation eller med Duplo-toget sammen med sønnen. Det er altså på tværs af alle afdelinger, specielt i IT-verdenen. Hvis man skal fremhæve nogle grupper, så er det både ledere og mellemledere (som kan blive flaskehalse i organisationerne). HR er også ofte meget interesserede i GTD, fordi det er dem, der står face-to-face med de stressede ansatte. Og så er det generelt dem, som vil mest i livet - dem, som har lagt mærke til at deres hoved ikke er tilstrækkeligt til nutidens komplekse verden.

Oplægsholder: Lars Rothschild Henriksen, Direktør og Danmarks eneste certificerede Getting Things Done® (GTD) Trainer.

Der vil være en spisepause undervejs med et let måltid.

Hvor

Fællesdomicilet

Englandsgade 25

5000 Odense C

Konferencen


Hvornår

Torsdag d. 17. september 2020

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

100 kr.

IDA-medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 14. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

30


Ledige pladser

1

Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Arrangementsnr.

336651


Arrangør

AVU, IDA Fyn