Arrangement

Gratis intro om 8-ugers MBSR-mindfulness forløb

Grundet stor interesse vælger Kompetenceforum, IDA Nord igen at sætte trivsel på dagsordenen med et 8-ugers MBSR-mindfulness forløb. Prøv det af gratis for at se om disse værktøjer er nogle du kan bruge og om kurset er noget for dig!

IDA Aalborg, Aalborg

Mandag d. 07. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

Grundet stor interesse vælger Kompetenceforum, IDA Nord igen at sætte trivsel på dagsordenen. Derfor afholdes der et 8-ugers kursus i stresshåndtering med udgangspunkt i det evidensbaserede MBSR-forløb (Mindfulness-Baseret-Stress-Reduktion).

I den forbindelse afholdes der gratis intro til forløbet. På introen vil du få et indblik i, hvad kurset indeholder, hvilke værktøjer der anvendes, og hvordan du selv skal arbejde i løbet af kurset. Det anbefales at deltage i introen, selvom du allerede ved, at du vil deltage i kurset. Tidligere deltagere har givet karakteren 9,0 til arrangementet.

Kurset bygger på viden fra studier i stressreduktion med mindfulness som primært værktøj. Der arbejdes også med tankemønstre, adfærd, stressfuld og god kommunikation samt accept af rammer og vilkår. Du vil opleve at blive i stand til at være i pressede situationer med overblik og overskud. Du kan læse mere om kurset her.

Kurset henvender sig til dig, der har mange bolde i luften, og gerne vil have redskaber til at være i pressede situationer med overskud og ro. Eller til dig der oplever eller har oplevet stress, angst, tungsind, tankemylder, dårlig søvn og uro i kroppen.

Mange arbejdsgivere vælger at betale for deres ansattes deltagelse i kurset. En anden mulighed er at anvende bruttolønsordningen, hvilket halverer kursusudgiften. Du hører mere om disse muligheder på introen. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at deltage i introen.

Kurset afholdes af ingeniør, stresscoach og MBSR-lærer Tina Christensen. Tina er uddannet i stress-reduktion på masterniveau på Aarhus Universitet. MBSR betyder Mindfulness-Baseret-Stress-Reduktion. Benævnelsen er beskyttet – det er din garanti for kvalitet.

Forplejning:

Der vil være en sandwich efter mødet, og kaffe/the/vand undervejs. Allergier og andet kan meddeles arrangør på msigsgaard@gmail.com

Hvor

IDA Aalborg

Vestre Havnepromenade 9, 3. sal

9000 Aalborg

Lokale: Klitmøller


Hvornår

Mandag d. 07. september 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 05. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

12

Tilvalg

Vegetarisk sandwich

0 kr.

Arrangementsnr.

337369