Arrangement

Handlekraftig ledelse – med tvivlen som følgesvend

Coronakrisen har skruet op for kompleksiteten for dig som leder. Du skal navigere i modsatrettede hensyn, paradoksale krav og hybride arbejdsformer. Oplægget giver et erhvervspsykologisk bud på, hvordan du bevarer handlekraften i hverdagens kompleksitet.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 09:15 - 10:00

Gratis

Som leder er krydspres og paradoksale situationer en del af hverdagen: Du skal være nærværende – og nu også på distancen. Du skal tage hensyn til den enkelte medarbejders ønsker om arbejdsformer – og samtidig tage hensyn til helheden. Du skal sikre nytænkning, udvikling og innovation – og samtidig sikre stabilitet og sikker drift. Du skal finde den bedste løsning – der samtidig er den billigste. Det er nemt at blive overmandet af tvivl og blive handlingslammet af paradoksernes absurditet. 

Indlægget vil give bud på:
  • Hvordan du som leder kan forholde dig til og arbejde med krydspres og de paradoksale krav som blandt andet Coronakrisen har efterladt.
  • Hvordan du kan acceptere tvivlen i dit lederskab
  • Hvordan du kan bruge tvivlen til at kvalificere din dømmekraft og skabe forudsætning for handlekraft.
Om Lars Dalby Gundersen
Lars Dalby Gundersen er erhvervspsykolog, medejer og partner i konsulentfirmaet Clavis Erhvervspsykologi. Lars bruger sin erhvervspsykologiske ekspertise til at hjælpe ledere og virksomheder til at navigere i komplekse problemstillinger og paradoksale krav.

Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Hold dig opdateret om Technomania på de sociale medier

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Markedsføring

Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 09:15 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 07:59


Antal pladser

140


Ledige pladser

100

Arrangementsnr.

340859