Webinar

Hvad skal vi bruge fremtiden til? Fremtidens teknologier v/Peter Svarre

Tænkemaskiner tvinger os til at stille gamle spørgsmål på ny

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 09. november 2020

Kl. 08:30 - 10:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 08. november 2020 - kl. 23:59

Folk har fantaseret om skabelsen af kunstige væsener i århundreder, men i løbet af det sidste årti synes fantasi at være blevet virkelighed.

Kunstige intelligenser taler, går, skriver og kører biler. Hvad skete der? Hvorfor skete det så hurtigt? Og vil kunstig intelligens overvinde mennesker inden for vores levetid? 

Tænkemaskiner tvinger os til at stille gamle spørgsmål på ny: Hvad betyder det at være menneske? Hvad gør os unikke? Og hvordan lever vi i en verden, hvor grænsen mellem menneske og maskine bliver mere og mere sløret?

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 09. november 2020

Kl. 08:30 - 10:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

500 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 08. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

883

Arrangementsnr.

338095


Arrangør

IDA