Webinar

Hvordan endte vi med at have travlt med at gøre ingenting? V/Dennis Nørmark

Vi har alle travlt, men hvad har vi virkelig travlt med?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 12. november 2020

Kl. 08:30 - 10:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 11. november 2020 - kl. 23:59

Aldrig før i historien har vi haft så meget "strømlining", effektivitet "og" digitalisering "med et løfte om at frigøre mere tid til kerneopgaven - og aldrig før har vi brugt mere tid på unødvendige ting end nu. 

Baseret på interviews, statistikker og forskning fokuserer Nørmark på alle de unødvendige opgaver, vi udfylder arbejdstiden med. Alle disse møder, rapporter, e-mails, tilmeldinger, PowerPoint-præsentationer, metrics og politikker.

Foredraget er en provokerende og øjenåbnende indsigt i de opgaver, vi spilder hinandens tid med, og de enkle ændringer, som medarbejdere og ledere kan gennemføre for at trække tæppet væk under administrativ redundans og vrangforestillinger om, hvad der faktisk er vigtigt.

Vi har alle travlt, men hvad har vi virkelig travlt med?

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 12. november 2020

Kl. 08:30 - 10:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

500 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 11. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

704

Arrangementsnr.

338089


Arrangør

IDA