Arrangement

Hvordan undgår jeg og min virksomhed Cybercrime?

Det har nok aldrig været så aktuelt, som det er nu. Vi afholder online møder og er på et utal af platforme, hvor vi bruger login og taster vores kortoplysning. Alle betalinger foregår elektronisk.

FunHall Event og konferencecenter, Viborg

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 08:00 - 11:15

Gratis

Derfor er vi i højere grad end nogensinde oplagte mål for Cyberkriminelle, der desværre i samme grad udvikler nye metoder til, hvordan de kan angribe os.Men vi kan gøre noget for at undgå, at de får succes med deres angreb.

Det svageste led i it-sikkerhed - Oplæg om konsekvenser af brugeradfærd hos medarbejdere, kunder og leverandører, og hvad man som virksomhed skal holde øje med for at undgå at blive hacket v/Jesper Frank Mørup, Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center – NC3

Vi skal samtidig høre Claus Thiel Sørensen give os konkrete eksempler på, hvor galt det kan gå, når en virksomhed bliver ramt af it-kriminalitet – og hvordan det er sket. Claus arbejder med digitalisering i virksomheder og har bl.a. været involveret i virksomheder, der har været ramt af it-kriminalitet.

Program

Kl. 8.00: Indtjekning – kaffe, the og rundstykker

Kl. 8.15 Networking

Kl. 8.45 – 9.45 Det svageste led i it-sikkerhed v/Jesper Frank Mørup, IT-Ingeniør Rigspolitiet NC3

Pause

Kl. 10.00 Sådan blev lokale virksomheder udsat for IT-kriminalitet, og sådan løste vi det? v/CEO & specialist i digitalisering Claus Thiel Sørensen, C What Matters

Kl. 11.00 Afrunding og tak for i dag

NC3Erhverv
NC3Erhverv hører under Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center og er et virksomhedsrettet forebyggelseskoncept, hvis formål er at højne it-sikkerhedsbevidstheden blandt primært små og mellemstore virksomheder i Danmark.


Vigtig info

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA. Bemærk dog at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

Hvor

FunHall Event og konferencecenter

Venøvej 1

8800 Viborg


Hvornår

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 08:00 - 11:15


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. oktober 2020

Kl. 11:59


Antal pladser

10


Ledige pladser

10

Arrangementsnr.

337970


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland