Arrangement

IDA Randers: Akustisk koncert med POUL KREBS @ Kristrup Kirke

Kom med IDA Randers ind og oplev intim akustisk koncert med POUL KREBS i den lokale Kristrup Kirke i Randers.

Kristrup Kirke, Randers SØ

Mandag d. 08. marts 2021

Kl. 16:00 - 18:30

Fra 175 kr.

Tilmeldingsfrist 01. februar 2021 - kl. 23:55

Kom med IDA Randers ind of få en uforglemmelig oplevelse i den lokale Kristrup Kirke, hvor selveste Poul Krebs vil afgive en intim kirkekoncert.

 

Praktisk:

 • Billetterne bliver e-mailet til dig. Derfor skal du opgive din e-mail adresse ved tilmelding.
 • Bemærk at det er unummerede pladser, så alle pladser er først-til-mølle, og koncerten er udsolgt. (Forestillingen starter kl. 17.00, men dørene klokken 16.00, hvorfra IDA arrangøren vil være tilstede. Seneste mødetidspunkt er kl. 16.30). Jo tidligere du/i kommer, jo bedre plads får du/i.
 • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 5 ledsagere.

 

Evt. yderligere info om eventet:

Når Poul K i november tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem. At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

En klog kvinde sagde engang til mig: Ligegyldigt hvor lidt eller meget man tror, er det sundt at komme ind i et rum, hvor der er lidt højt til loftet! 

Poul Krebs har denne gang valgt at holde udtrykket akustisk og intimt, og at opleve ham på den måde, er altid en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Men for også at kunne sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren: bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige, uforudsigelige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 25 albums, tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer

   

  IDA Randers:

  Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
  Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
  Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com
  Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

  Find os også på Facebook under gruppen: ”IDA Randers”.

   

  Hvor

  Kristrup Kirke

  Ørneborgvej 5

  8960 Randers SØ

  Det er unummerende pladser, så kom i god tid og få en god plads


  Hvornår

  Mandag d. 08. marts 2021

  Kl. 16:00 - 18:30


  Pris

  Ledig

  175 kr.

  Medlem

  175 kr.

  Seniormedlem

  175 kr.

  Studiemedlem

  175 kr.

  Tilmeldingsfrist

  Mandag d. 01. februar 2021

  Kl. 23:55


  Antal pladser

  22


  Ledige pladser

  0

  Tilvalg

  Ledsager

  200 kr.

  Arrangementsnr.

  336008