Arrangement

IDA Randers Musik - Sune Wagner fra Psyched Up Janis / The Raveonettes

Koncert med Sune Wagner, feat. Kajsa Vala., og inden koncerten er der live-interview med (Psyched Up Janis/The Raveonettes-kreatør) Sune Wagner. Sune Wagnwe opleves bagefter i en intimkoncert på Turbinen, sammen med sanger og guitarist Kajsa Vala

Turbinen, Randers C

Søndag d. 15. november 2020

Kl. 14:30 - 22:00

Fra 200 kr.

Sune Wagner feat. Kajsa Vala

Søndag 15. november 2020

Psyched Up Janis- og The Raveonettes-kreatør Sune Wagner kan opleves i intimkoncert på Turbinen sammen med sanger og guitarist Kajsa Vala

Sune Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes. Han er anerkendt herhjemme og i USA for sin sangskrivning og som producer, og han har blandt andet bidraget musikalsk til bands som Sort Sol, Tremolo Beer Gut og Niels Skousen.

Til foråret kan han opleves på Turbinen i en sjælden solokoncert, når han gør holdt i Randers og spiller et håndplukket udvalg af sit omfattende materiale – solo, med The Raveonettes og Psyched Up Janis.

Eller… Helt solo er det ikke. Sune Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa Vala, som han for nyligt indledte samarbejde med. Guitaristen og sangerinden Kajsa Vala indspillede sidste år sin egen fortolkning af Psyched Up Janis-nummeret ’Inch’, der nåede helt over Atlanten og til L.A., hvor Sune Wagner til dagligt residerer.

Han blev blæst helt bagover af Kajsas cover-nummer, så Sune Wagner inviterede hende med til Psyched Up Janis’ genforening i efteråret 2019, hvor bandet blandt andet spillede to eksklusive koncerter på Turbinen. De to guitaristers musikalske kemi var til at tage og føle på, hvad Randers Amtsavis’ tilstedeværende anmelder også bed mærke i:

”Hun (Kajsa Vala, red.) synger smukt og udtryksfuldt og er en fremragende guitarist(…) hun giver både kreativt med- og modspil til Sune Wagner.”

De to musikere og sangskrivere har efterfølgende holdt fast i hinanden – og endelig besluttet sig for sammen at drage ud på turné med sange fra Sune Wagners imponerende bagkatalog i nye udgaver.

”Da jeg mødte Kajsa sidst i forbindelse med Psyched Up Janis-turnéen faldt vores musikalitet helt i hak. Man kan kalde vores tilgang til musikken mindre indstuderet og snarere mere eksperimenterende og spontant i nuet,” siger Sune Wagner til Turbinen.

  • Artist Talk – Sune Wagner & Kajsa Vala

Mød Sune Wagner og Kajsa Vala i et live-interview inden koncerten – en såkaldt Artist Talk.
Forud for koncerten sætter Turbinens musikansvarlige og Gaffa-journalist, Michael Gonzalez, det musikalske makkerpar i stævne i Turbinens lounge.

Hvor

Turbinen

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers C

Biletterne vil være placeret ved indgangen af Turbinen, Artist Talk – Sune Wagner & Kajsa Vala


Hvornår

Søndag d. 15. november 2020

Kl. 14:30 - 22:00


Pris

Ledig

200 kr.

IDA-medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 08. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

12


Ledige pladser

10

Tilvalg

Ledsager

200 kr.

Arrangementsnr.

334676


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Østjylland