Arrangement

IDA Randers: Rune Klan’s “Håbefuld” (Stand-up)

Ta' med IDA Randers ind og oplev det nye one man-show med RUNE KLAN i hans unikke blanding af stand-up-comedy og underholdende trylleri i showet 'Håbefuld' på supergode pladser. IDA Randers er vært for en velkomstdrink inden showet.

Værket, Randers

Fredag d. 23. oktober 2020

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 249 kr.

Ta' med IDA Randers ind og oplev tryllekunstner og komiker Rune Klan i hans splinternyt one man-show i 2020 med sin unikke blanding af stand-up-comedy og underholdende trylleri i showet 'Håbefuld' i den store sal på Værket i Randers, hvor IDA Randers har de pladser helt oppe foran scenen (Række 1 + 2).
Vi mødes ½time inden, hvor IDA Randers vil være vært for en forfriskning mens der networkes/small-talkes...

Mere om showet:
Den eftertænksomme komiker og tryllekunstner Rune Klan er klar til at byde alle nysgerrige på en tur ind i sit magiske univers. Komikeren har en del på hjerte, han gerne vil dele med publikum. Med afsæt i sine egne oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler med vanlig selvironisk distance give tilskuerne sit eget bud på, hvad det vil sige at være håbefuld.

Rune Klan har efterhånden skabt sin helt egen unikke showstil, hvor han med snilde og charme kombinerer humor, eftertænksomhed og tryllerier i verdensklasse. Komikeren er sparsom med information forud for selve showet, men han lover, at ambitionsniveauet ikke er sænket siden sidst.

Rune Klans seneste one man-show, Barnløs fra 2017, gik sejrsgang over hele landet med begejstrede, fem-stjernede anmeldelser fra bl.a. Berlingske, Politiken, Ekstra Bladet og B.T., hvor sidstnævnte noterede sig, at “tryllepunkeren er blevet voksen”. Rune Klan er gået fra at være semi-manisk med hektiske shows i starten af karrieren til at pakke sine shows ind i refleksioner, omtanke og modenhed, mens han stadig holder humorniveauet, og ‘Håbefuld’ bliver ingen undtagelse. Vi glæder os til at byde ham og jer velkomne i Store Sal.

Praktisk info:

  • Pladserne er nummererede siddepladser, og IDA Randers har pladser midt for på række 1+2, altså de bedste pladser lige foran scenen.
  • Vi mødes senest kl. 18.30 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst-forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 19.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde max 1 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom- Se evt. her).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com
Man kan også følge IDA Randers på Facebook ved at klikke her, eller se andre IDA Randers events via IDA.dk ved at klikke her.

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Fredag d. 23. oktober 2020

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Ledig

249 kr.

IDA-medlem

249 kr.

Seniormedlem

249 kr.

Studiemedlem

249 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. marts 2020

Kl. 23:50


Antal pladser

16


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

249 kr.

Arrangementsnr.

329931