Webinar

IDA Upgrade: Styrk din effektivitet med gode råd til personlig planlægning

Der er mange distraktioner og forstyrrelser i en tid, hvor mange af os arbejder hjemmefra. Har du brug for et boost til din personlige planlægning? Så vær med på webinaret her og få værktøjer til at skabe overblik og struktur

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 10. marts 2021

Kl. 09:00 - 09:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. marts 2021 - kl. 08:00

Det moderne arbejdsliv kræver enorm selvdisciplin og evne til at planlægge effektivt. Mange er særligt udfordrede for tiden, når det gælder om at skabe balance mellem arbejde og fritid. Den problematik berører vi også på webinaret.

Du får inspiration og konkrete værktøjer til at skabe overblik og struktur i din arbejdsdag. Underviseren præsenterer enkle teknikker, hvor du får inspiration til, hvordan du tackler de mange krav. De enkle planlægningsværktøjer kan du implementere i din hverdag med det samme.

På webinaret møder du Mariann Bach Nielsen, Mannaz og underviser på IDA’s kursus: Personlig planlægning og effektivitet, som både køres som et to dages fysisk kursus eller et dags virtuelt kursus.

Gå på opdagelse i de mange webinarer, der er fordelt ud over hele uge 10 på IDA Upgrade - årets online efteruddannelsesmesse for ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.

Info om indlægsholderen

Mariann Bach Nielsen er tilknyttet Mannaz og IDA som underviser. Hun er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Karrieren har spændt over undervisning, produktion af undervisningsmaterialer og kommunikation til mange forskellige målgrupper. Siden 1999 har hun været selvstændig konsulent med fokus på kurser i personlig udvikling. Mariann er medforfatter til flere lærebøger om planlægning og kommunikation.

___

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 10. marts 2021

Kl. 09:00 - 09:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. marts 2021

Kl. 08:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

149

Arrangementsnr.

339007


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

IDA Learning

KompetenceForum, IDA København

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland

Kurser for studerende