Webinar

Insekter - er de en fare? Nej, dem spiser vi da bare! - Part 2 AU Foulum Online

Opdrættede insekter – What the buzz is all about - PART 2. Hvad skal vi leve af i fremtiden, hvis vi vil have større bæredygtighed og forbedre klimaforholdene? Kan insekter være en mulighed? To gange i november måned sætter vi fokus på insektindustrien.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 22. november 2021

Kl. 17:00 - 20:00

Gratis


Hvordan ser industrien ud i dag, og hvad bringer fremtiden? Vi dykker ned i muligheder og udfordringer for forskellige måder, hvorpå insektindustrien kan bidrage til cirkulære forretningsmodeller, og kommer omkring marked, sikkerhed, lovgivning, teknologi og biologi.

Hvad er Danmarks position, og hvordan kan insektindustrien blive det næste store eksporteventyr?

AU Foulum giver indsigt i det biologiske potentiale og udvikling, herunder livscyklus for insekter, foder, vækst og effektivitet samt reproduktion.

Det er en vigtig pointe, at hver art kræver selvstændig vden og forskning. Der skal udvikles management, fodring, automation, staldinventar mv. som er specifikt for den enkelte art. 

På AU Foulum arbejdes med at tilpasse larvernes diæt, så foderudnyttelsen forbedres. I det nuværende projekt, støttet af GUDP, skal vi først balancere makronæringsstofferne og derefter aminosyrerne i eksperimentelle substrater. På sigt ønskes at forbedre fluernes genetik, så både substrater og fluer tilpasses hinanden. Formålet er at mindske fodermængden, især mængden af den protein, der fodres til larverne. 

Enorm Biofactory A/S har som mål at blive nordens største insektfabrik og producere 100 tons larve-biomasse om dagen i 2023.

Vi hører iværksætterhistorien om virksomheden og de bump, der har været på vejen som firstmover i en ny industri og om dens snarlige rejse fra start-up til scale-up. 

Arrangør: Nils Rude Petersen, Fødevaregruppen IDA Nordsjælland

Mail: rude-p@hotmail.com

Mobil: 42 44 85 09 

____

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 22. november 2021

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 21. november 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

493

Arrangementsnr.

341967


Arrangør

Fagteknik, IDA Nordsjælland


Medarrangører

IDA Food Network

IDA Levnedsmiddelselskabet

IDA Verdensmål

Kurser for studerende