Arrangement

Investor Talk - Fra teknologi til business

Hvilke overvejelser gør investoren sig ifb med startup-investeringer? Lyt med når startup investor Charlotte Aaby Smith mødes med moderator Lasse Chor til en ærlig snak om at investere

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45

Gratis

Kom med behind the scenes, når to startup investorer har en åben og ærlig samtale om, hvordan de arbejder og tænker. Hvad tages der højde for, når man investerer i en startup? Hvornår er det rigtige tidspunkt at få en investering og hvordan arbejder man med sin investor efter investering? Lyt med, når kortene lægges på bordet og Charlotte Aaby i samtale med moderator og investor Lasse Chor giver et indblik i det underlige spil, som ofte foregår mellem investor og startup. 

Om Charlotte Aaby Smith:
Efter 25 år i it branchen, har Charlotte de sidst 10 år været business angel og arbejdet med ejer ledet virksomheder der gerne vil skalere og inernationaliseres.16 investeringer i start-ups heraf 4 exits og stor erfaring med at vurdere potentialet og faldgruberne hos potentielle virksomheder. Charlotte er endvidere i bestyrelsen i DanBan, Danish Business Angels og har dermed tæt føling med det danske iværksætter og investormiljø.

Sponsoreret af IDA Selvstændig. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Startup Stage - Hal F (En del af hi Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

70


Ledige pladser

38

Arrangementsnr.

339634


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Fyn

Kurser for studerende