Arrangement

IT før, nu og i fremtiden

Underholdende foredrag med Preben Mejer omkring "IT før, nu og i fremtiden"

Scandic Silkeborg, Silkeborg

Torsdag d. 02. april 2020

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Kom til foredrag med IT/teknik guru Preben Mejer

IT Guru og stor-inspirator Preben Mejer er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Preben fortæller levende og engageret om den teknologiske udvikling og fremtiden. Hvad kommer efter PC’en og fjernsynet, og hvad sker der når du bliver udstyret med en Digital Aura.

Arrangementet starter med networking og spisning kl. 18:30. Husk at bestille sandwich/drikkevare ved tilmelding.

Preben Mejer er oprindeligt uddanet boghandler og nu Direktør for Videncenter Radr.

Preben Mejer startede i 1983 Danmarks første IBM-forhandler, DanaData, som i 1994 blev solgt til TDC.
Samme år var han med til at starte TDC Internet, hvor han også var direktør i en periode.

I 2012 stiftede Preben Radr, der opsøger og tester teknologiske platforme. Den viden formidler de til virksomheder og det offentlige

Preben Mejer skal ses og høres, han kan bare det der, så glæd dig.

Gratis arrangement for IDA Medlemmer. Der er et no-show gebyr på kr. 250, hvis du ikke møder op, uden at have meldt afbud.

Foredragholder:
Preben Mejer er videnkilde og storinspirator af rang. Han er af Computerworld kåret til en af Danmarks mest indflydelsesrige IT personer og af Børsens Nyhedsmagasin valgt til mest nyskabende danske IT personlighed. Uddannet boghandler. Ville egentlig læse psykologi, men brugte i stedet sin tæft for menneskevæsenet til forudsigelse af PC’ens indtog og stiftede Danmarks første og største leverandør af PC’er, DanaData. Startede senere Danmarks dengang største internetvirksomhed, TDC Internet.

Roder i sin fritid med en gammel Jaguar og tænker bedst til musik, gerne og ofte live. Har en næsten komplet Frank Zappa samling og en tørret torsk med lys i. Opfatter slips som en hindring for iltningen af øverste etage. Flerdobbelt prismodtager, blandt mange andre Civiløkonomernes CIVI pris for indsatsen med at udvikle Århus-regionen, Ivækst prisen for enestående indsats for dansk iværksætteri. Preben ses tit i medierne, og er kendt for talløse TV indslag i TV2 Go’morgen Danmark og andre TV kanaler.

Prebens speciale er at fange trends fra IT og teknologi-grænselandet, og hjælpe andre med at omsætte dem til handling. RadrLab er da også meget passende navnet på Prebens seneste aktivitet.

Preben er en levende og engageret foredragsholder med en lind strøm af TV, radio og medieindslag. Når det handler om IT og trends er det ofte Preben der citeres.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Fagteknik, IDA Vest
Medlemskab af Fagteknik, IDA Vest er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk.

Nyhedsmail Fagteknik, IDA Vest er gratis for alle!
Tilmeld dig Fagteknik, IDA Vest' nyhedsmail, det er gratis for alle.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Scandic Silkeborg

Udgaardsvej 2

8600 Silkeborg


Hvornår

Torsdag d. 02. april 2020

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

400 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 19. marts 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

150


Ledige pladser

110

Tilvalg

Ledsager

200 kr.

Sandwich og drikkevare

200 kr.

Arrangementsnr.

330520


Arrangør

Fagteknik, IDA Vestjylland


Medarrangører

Elektronik- og IT-Gruppen, IDA Nord

IT Gruppen, IDA Østjylland