Arrangement

Karismatisk ledelse- Karismatisk kommunikation og ledelse - 3. del

Sådan øger du din egen personlige gennemslagskraft og bliver den uformelle leder, der helt naturligt får folk til at spidse ører

C4 Videncenter, Hillerød

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 08:30 - 12:30

Fra 550 kr.

3 pladser tilbage

Har du prøvet at stå på et podium med svedige håndflader, mens du kiggede ud over hundredvis af kollegaer, der bare ventede på at høre om et nyt initiativ du skulle præsentere? Eller har du en gang været nødt til at tage fat i en fantastisk kollega, der underpræsterede, for at tage en alvorlig snak med vedkommende og prøve at få ham tilbage på sporet igen? 

På et eller andet tidspunkt i vores liv, kommer de fleste af os til at stå i en af de ovenstående situationer – eller noget der ligner. Det som disse to scenarier har tilfælles, er, at de kræver at du har karismatisk gennemslagskraft. De kræver en evne til at kommunikere et budskab på en klar, visionær og inspirerende måde, som fanger og motiverer dem, du taler til.

Men hvordan lærer man at være karismatisk? Mange mennesker tror det er umuligt. At det er et magisk personlighedstræk nogle mennesker bare er født med. Men som så mange andre menneskelige egenskaber, er karisma noget vi kan lære. Ligesom vi lærte at læse i dansk og lave god mad i hjemkunstskab.

Hvad lærer du?

På workshoppen kommer du til at:

  • Forstå hvad karisma er og genkende karismatisk adfærd
  • Blive introduceret til de tre karismatiske grundtræk: gennemslagskraft, empati og tilstedeværelse
  • Lære hvordan du opbygger en karismatisk adfærd gennem håndgribelige redskaber og teknikker
  • Overkomme personlige barrierer for at opnå karisma
  • Forstå sammenhængen mellem karisma og relationer
  • Forstå bagsider og udfordringer for karismatiske personer
  • Tilegne dig værktøjer til at arbejde videre med karisma efter undervisningen er slut

Undervisningen bygges op omkring en grundig gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du tilegner dig praktisk erfaring med karismatisk gennemslagskraft.

Kort præsentation af de tre kursus dage.

Se et par klip fra nogle af de tidligere hold 

Der serveres morgenkaffe fra kl.  08.00 og der er en sandwich mellem kl. 12.30 og 13.00

Om underviseren

Mathias Bruhn har siden 2011 undervist ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab og gennemslagskraft. 

Han er uddannet i erhvervspsykologi ved CBS og har baggrund som Diplom bygningsingeniør fra DTU samt projektledelse i Rambøll Danmark. I dag arbejder han som selvstændig underviser, ekstern lektor ved CBS og DTU, samt Associate Partner hos FranklinCovey Danmark.

Mathias’ er kendt for sine ​underholdende, interaktive og engagerende kurser og workshops, hvor han ​inddrager ​de seneste videnskabelige fund og teorier inden for adfærdsstudier, psykologi og kommunikation. En dag sammen med Mathias byder på en sjov og lærende oplevelse, hvor du bliver udrustet med lavpraktiske og jordnære teknikker, som du kan bruge selvsamme samme dag.

Mere information på www.mathiasbruhn.dk

3 progressive workshops 

Power pitching er nr. 1 af 3 progressive workshops, som tager udgangspunkt i spørgsmålene: Hvad? → Hvordan? → Hvorfor? 

Selvom de 3 workshops kan tages uafhængigt af hinanden, anbefaler vi at tage alle tre. For at sikre gode samarbejder og stærke relationer i arbejdslivet, har vi nemlig brug for at besidde alle 3 færdigheder: 

Først skal vi gennem Power pitching vide, hvad vi skal sige, når vi gerne vil kommunikere vores færdigheder og erfaringer. 

Dernæst skal vi gennem Præsentationer der huskes vide, hvordan vi bedst muligt kommunikerer det, og på en måde der er interessant og får folk til at lytte efter. 

Sidst, men ikke mindst, skal vi gennem Karismatisk ledelse vide, hvorfor mennesker reagerer som de gør. Vi skal vide hvordan vi kan motivere andre og blive den uformelle leder i rummet til ikke bare præsentationer, men også møder og andre sociale interaktioner. 

Når du mestrer disse 3 færdigheder, er du bedre rustet til at skabe større resultater i virksomheden og bygge mere positive relationer i det private såvel som i arbejdslivet.

BONUS: Bliv certificeret i Karismatisk kommunikation og ledelse 

Vælger du at deltage i alle 3 workshops, får du som bonus muligheden for at tage den online certificeringsprøve i Karismatisk kommunikation og ledelse. 

Efter bestået prøve får du tilsendt et digitalt certifikat med dit navn på, som du kan vise frem til din nuværende eller kommende samarbejdspartnere eller arbejdsgiver, som bevis på dine opnåede kompetencer inden for kommunikation. 

Der kan IKKE foretages en samlet tilmelding - du skal tilmelde dig hver enkelt modul:

Powver pitching - Arr.nr. 335023

Præsentationer der huskes - Arr.nr. 336848

Karismatisk ledelse - Arr.nr. 336851 (dette arrangement)

Der serveres morgenkaffe fra kl. og der afsluttes med en sandwich. 

Kurset afholdes i samarbejde med C4 Videnscenter/Hillerød erhvervsråd.

Tilskud til ledige
Vær opmærksom på, at hvis du er registreret ledig hos en a-kasse, har du mulighed for at opnå 55% tilskud til kursusgebyret via kursusstøtteordningen gennem IEF-Fonden. Læs mere om ordningen og find ansøgningsskemaet her: www.ief.dk

 

Hvor

C4 Videncenter

Krakasvej 17

3400 Hillerød


Hvornår

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 08:30 - 12:30


Pris

Ledig

550 kr.

Studiemedlem

700 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

800 kr.

Medlem

900 kr.

Seniormedlem

900 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

1.100 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

13


Ledige pladser

3

Arrangementsnr.

336851