Arrangement

Kom godt fra start som selvstændig

Har du taget springet og startet din egen virksomhed? Eller drømmer du om at gøre det? Så kom og få gode råd til at takle alle de praktiske spørgsmål.

IDA Aalborg, Aalborg

Torsdag d. 08. oktober 2020

Kl. 16:00 - 19:30

75 kr.

Har du taget springet og startet din egen virksomhed? Eller drømmer du om at gøre det? Så kom og få gode råd til at takle alle de praktiske spørgsmål, og hør selvstændige fortælle om, hvordan de konkrete problematikker, som man støder på som helt ny selvstændig, kan gribes an i forskellige situationer.

Som helt ny selvstændig er der mange ting at holde styr på:
• Hvornår er man selvstændig, og hvordan registrerer man egen virksomhed.
• Selskabsformer
• Hvordan fungerer det regnskabs- og skattemæssige, og hvad med bogføring, skattefradrag, selvangivelse og forskudsopgørelse.
• Crowdfunding og platformsøkonomi - hvad er det

Svarene får du, når Djøf og IDA inviterer til gå-hjem-møde om alt det, der er godt at vide som nystartet selvstændig, eller lige inden man tager springet.

Til gå-hjem-mødet vil du møde:

• Jurister fra både Djøf og IDA, som til daglig rådgiver og vejleder medlemmer med egen virksomhed
• En regnskabschef, der fortæller om at tage springet som selvstændig, samt de skattetekniske regler af betydning for selvstændig
• En karriererådgiver som blandt andet fortæller om kunder og markedsføring med fokus på de sociale medier, og egne erfaringer som selvstændig

Meld dig til en eftermiddag/aften, hvor du bliver klogere på alt det, du SKAL have styr på, men som det er svært at finde tid til at undersøge i en travl hverdag. Og benyt lejligheden til i sandwich/netværkpausen at hilse på andre, som er i samme situation som dig fra hhv. Djøf og IDA.

Målgruppe: Nystartede selvstændige og andre medlemmer med en iværksætter i maven. Arrangementet er et fælles arrangement for IDA og Djøf.

Bemærk: beløbet refunderes ikke efter afmeldingsfristen 02-10-2020. Udebliver du fra arrangementet uden afmelding, bliver du opkrævet et no show gebyt på kr. 200.

Hvor

IDA Aalborg

Vestre Havnepromenade 9, 3. sal

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 08. oktober 2020

Kl. 16:00 - 19:30


Pris

Ikke IDA-medlem

75 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

75 kr.

Firmamedlem

75 kr.

Medlem af arrangør

75 kr.

Ledig

75 kr.

IDA-medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 02. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

15


Ledige pladser

9

Arrangementsnr.

335391