Webinar

Lær at skrive et godt CV

Der findes ikke en bestemt måde at skrive et godt CV. Der er ingen facitliste. Nogle vil mene, at det er ærgerligt, for et godt CV er afgørende for dine muligheder for at få et nyt job.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 25. januar 2021

Kl. 14:00 - 15:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 24. januar 2021 - kl. 23:59

CV’et er det dokument, der både beskriver, hvad du har lavet tidligere og hvad du kan i det nye job. Det er CV’et, der åbner døren til en jobsamtale. Derfor er det vigtigt, at dit CV er så gennemarbejdet som muligt. Det vil sige, at det skal være læsbart, målrettet og personligt.

På denne workshop lærer du, hvordan du gør. Vi gennemgår, hvad et CV bør bestå af, hvordan det skal struktureres, hvorfor det er så vigtigt at CV’et er relevant og hvordan det gøres personligt. Du får både gode råd og mulighed for input til dit eget CV.

Dit udbytte af denne workshop vil ikke være en færdig skabelon for det perfekte CV. Til gengæld kan du forvente en masse gode råd og ideer fra en erfaren rådgiver, der har fingeren på pulsen og ved, hvad arbejdsgivere og rekrutteringsfolk typisk foretrækker et CV indeholder. Hvis du tager dit eget CV med, vil der være rig mulig for kommentarer og input til det.

Denne workshop er målrettet medlemmer af IDA, der gerne vil lære at skrive et godt CV. Vi forventer, at du har mindst 2 års erhvervserfaring. 

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, EVA-Udvalget.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 25. januar 2021

Kl. 14:00 - 15:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 24. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

250


Ledige pladser

16

Arrangementsnr.

338835


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland