Webinar

Management Buy-Out – hvordan ledelsen købte ICEpower A/S ud af B&O og skabte egen vækstrejse

Hør hvordan det lykkedes ledelsen i ICEpower A/S at købe selskabet ud af B&O og gøre det til deres eget – med ny vækst og retning for virksomheden.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Konkret fortælling fra ICEpowers ejerleder og salgsdirektør, Mads Emil Solgaard, og fra kapitalfonden Industri Udvikling

I 2016 købte ledelsen i ICEpowers A/S selskabet ud af B&O med et ønske om at gøre selskabet til deres eget og de indfri vækstmuligheder de så som en selvstændig, ejerledet virksomhed. 

Måneders dialog med B&Os ledelse og drøftelser med mulige investorer endte med et køb, hvor ledelsen stod med 50% ejerandel og kapitalfonden, Industri Udvikling, med den anden halvdel af selskabet, og sammen påbegyndtes en transformation og vækstrejse, som har mere end fordoblet virksomheden.

I webinaret fortæller ejerleder og salgsdirektør, Mads Emil Solgaard, om baggrunden for købet, om købsprocessen, og om de vigtigste dele af at få virksomheden på egne ben, samt det at have en minoritetskapitalfond med i ejerkredsen. 

Indledende giver Frederik Aackermman (Partner i Industri Udvikling) en kort indflyvning i management buy-outs fra større koncerner og fra ejerledte virksomheder, samt muligheder og overvejelser for finansiering heraf.

Webinaret tager udgangspunkt i den konkrete case for ICEPower og ledelsens erfaringer med dette. Spørgsmål er mere end velkomne.

Målgruppe

Direktører og ledergruppemedlemmer, som overvejer at blive ejerleder eller medejerleder af det selskab de arbejder i.

Virksomhedsejere, som overvejer et generationsskifte i ledelsen samt salg eller delsalg til de ledende medarbejdere. 

Oplægsholdere

Mads Emil Solgaard, Salg- & Marketingdirektør, ICEpower A/S - Uddannet civilingeniør fra DTU samt HD fra CBS. Erfaring fra B&O og ICEpower A/S

Frederik Edward Aackermann, Partner, Industri Udviklings - 15 års erfaring med strategiudvikling, opkøb, MBO’er, integration og forbedringsprogrammer i industrien og i Industri Udvikling. Uddannet civilingeniør fra DTU samt MBA Finance fra Pepperdine University, CA USA. 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Lederforum.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 08:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

427

Arrangementsnr.

338705


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Selvstændig