Webinar

Mindfulness - Workshop - online

Mindfulness er en effektiv hjælp mod bl.a. stress, angst, depression, bekymringer og lavt selvværd. Få indsigt i hvorfor og få ideer til, hvordan du kan bruge mindfulness i din hverdag.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 23. februar 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 75 kr.

  • Vær opmærksomt til stede her og nu
  • Hold sunde pauser, restituer og sov godt
  • Hold tankefri, tænk konstruktive tanker og ager hensigtsmæssigt
  • Bliv mere innovativ, robust, fokuseret, engageret og effektiv
  • Oplev mere af dit liv, kør mindre på autopilot

2 timer, hvor du stifter (eller genetablerer) bekendtskab med mindfulness - primært gennem øvelser, men også ved at få indblik i de væsentligste principper samt teori og forskning.

  • Du får mulighed for at afprøve forskellige mindfulness-teknikker og finde ud af, om det er noget for dig.
  • Du får en forståelse for, hvorfor det er så populært og hvorfor det er så effektivt mod stress, angst, depression, bekymringer, lavt selvværd og anden modgang i livet. Du lærer færdigheder, der gennem træning og øvelse på sigt kan hjælpe dig med at tackle udfordringerne bedre.
  • Du præsenteres for holdninger og tankesæt, der kan skabe en mere hensigtsmæssig tilgang til nutidens accelererede livs- og arbejdsform. Du afprøver metoder til reel restitution – fra 5 min til bedre søvn. Du bliver klædt på til selv at kunne bruge mindfulness og mikropauser i dit privat- og arbejdsliv.

Mindfulness hjælper dig til at blive herre over dine tanker, følelser og handlinger frem for slave af dem. Så du kan sige fra og til, nå at mærke efter, prioritere og fokusere anderledes – til gavn for dig, din familie og din arbejdsplads.

Andrea Klinkby er psykolog og mindfulness-instruktør. Hun arbejder bl.a. med kognitiv terapi, hypnose og stresshåndtering på individ- og organisationsplan. Hun afholder jævnligt mindfulness-workshops og -kurser. Hun er en underholdende, indfølende og pragmatisk underviser, som sørger for god stemning og megen information.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Zoom Webinar: Webinaret afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. hvis du vil have alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy


Arrangør: Kompetenceforum, IDA København

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 23. februar 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ledig

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

IDA-medlem

125 kr.

Seniormedlem

125 kr.

Ikke IDA-medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 22. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

24

Arrangementsnr.

338355