Arrangement

Mod klima-neutralitet i industri og bygninger med kunstig intelligens - Ento Labs

Med data fra eksisterende smart-målere kan nye machine learning algoritmer automatisk beregne de bedste energi- og CO2-besparende tiltag på tværs af industrielle processer og store bygningsmasser - og gøre processen langt hurtigere og billigere.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:00 - 11:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 07. oktober 2021 - kl. 07:59

Energiforbrug i industri og bygninger er de største kilder i globale CO2-udledninger, og er desværre stadigt stigende. Traditionel optimering af energiforbrug er tidskrævende, dyrt og utilstrækkeligt, men ved hjælp af nye datakilder og kunstig intelligens kan processen gøres effektiv, hurtig og mere rentabel.  

Henrik Brink vil fortælle, hvordan data, algoritmer og infrastruktur i skyen smelter sammen, for at vores små robotter kan holde øje med 10.000-vis af bygninger 24/7 og foreslå de bedste tiltag på en forståelig måde. 
Sammen med Henrik Brink vil vi kigge på konkrete eksempler på, hvordan en lang række virksomheder og offentlige institutioner i dag bruger Ento Labs' system til at identificere og udbedre energispild og identificere effektiviseringer og klima-optimeringer. Til sidst går vi igennem de store muligheder, der ligger i teknologien i fremtiden, og hvordan den kan bidrage i den globale kamp mod klimaforandringer.

Om Henrik Brink
Henrik Brink er medstifter og direktør i Ento Labs. Efter sin uddannelse i astrofysik og efterfølgende forskerstilling i Berkeley, USA, startede Henrik sin første virksomhed i 2012 i Silicon Valley med et mål om at gøre machine learning mere tilgængelig for virksomheder.
Efter et salg til General Electric vendte Henrik tilbage til Danmark og startede Ento Labs i 2019 med 3 andre medstiftere for at bringe viden og erfaringer med data og kunstig intelligens ind i kampen mod klimaforandringerne. 

Om Ento Labs
Ento Labs er en startup baseret i Aarhus, bl.a. støttet af Innovationsfonden og Dansk Energi, fokuseret på udvikling af software og algoritmer til optimering af energi- og klima-aftryk i virksomheder og offentlige institutioner. 
Læs mere om Ento Labs her

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Endelig kan vi mødes med kollegaer og samarbejdspartnere. Kom med til Technomania 2021, når beslutningstagere og influenter fra alle hjørner af industrien samles i Herning den 6. og 7. oktober. 

IDA byder dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige, og vi glæder os til at byde dig velkommen til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, State-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks her.

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage i denne talk, skal du have billet til hi-messen. Billetten er gratis, og skal bookes på hi-messens website. (kan først bestilles fra august 2021)

Vi glæder os til at se dig!

Hold dig opdateret om Technomania 2021

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Startup Stage - Hal F (En del af hi Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:00 - 11:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 07:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

98

Arrangementsnr.

339633


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Fyn

IT Gruppen, IDA Østjylland