Webinar

Online Robot-Workshop, Del 1

Byg din helt egen robot og kom godt i gang med blok-programmering. En sjov aktivitet for både børn og voksne. (Du skal tilmelde dig både Del 1 og Del 2 for at få adgang til alle projekterne. )

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Søndag d. 22. august 2021

Kl. 10:30 - 12:00

Fra 350 kr.

NB. Tilmeldingen er bindende. Læs denne vejledning omkring køb og levering inden din tilmelding. Du finder vejledningen her.

Venteliste: Tilmeld dig gerne ventelisten, hvis workshoppen er fuld booket. Når du tilmelder dig ventelisten, vil du få en email fra os, når vi er klar med flere Robot-workshops til efteråret.

Til dette webinar får du en kort introduktion til robot-byggesættet, og hvordan du selv kommer i gang med at bygge og kode din egen robot. Vi kommer ikke til at lave øvelser i plenum til Del 1. ( Til Del 2 laver vi en hands-on øvelse i fællesskab.)


Målgruppe: Robot-byggesættet og projekterne henvender sig til børn (fra 10 år) og voksne. 

Når du har tilmeldt dig dette webinar:

  • Får du tilsendt en pakke med en micro:bit og et robot-byggesæt. Du får adgang til online vejledninger (4 videoer), så det er muligt at gå i gang, lige så snart du modtager robotten. 

Forløbet foregår på følgende måde:

  • Tilmeld dig “Online Robotworkshop Del 1” & “Online Robotworkshop Del 2”
  • Du modtager en bekræftelsesmail fra IDA med link til webinaret og link til projekter og vejledninger.
  • Du får tilsendt et robot-byggesæt fra Robotworkshop*.
  • Første webinar den 22. august er en introduktion til forløbet. (uden hands-on øvelser)
  • Andet webinar den 12. september er gennemgang af 2 øvelser, hvor den ene er en hands-on øvelse. Derudover får du bonusmateriale bestående af små sjove projekter. Husk at tilmelde dig Del 2 her

*Når du tilmelder dig dette webinar, giver du samtykke til at Robotworkshop må få dine oplysninger (navn, efternavn, adresse, email, tlf.nr.). Oplysningerne slettes, så snart du modtager dit Robot-byggesæt.

Arrangør: Joanna Christensen, IDA Østjylland
Har du spørgsmål vedr. workshoppen, er du velkommen til at skrive til Joanna på joanna.christensen@m.ida.dk

Ansvarsfraskrivelse: LEGO® er et varemærker tilhørende LEGO Koncernen, som ikke har nogen forbindelse til IDA, eller Robotworkshop v/ Hans Klysner. Interessenterne er hverken ejet eller sponseret af LEGO Koncernen, men benytter LEGO®-elementer til nogle af sine byggesæt og workshops. Den gratis udvidelse med LEGO®-elementer fås i flere farvevarianter.
Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Søndag d. 22. august 2021

Kl. 10:30 - 12:00


Pris

Ledig

350 kr.

IDA-medlem

350 kr.

Seniormedlem

350 kr.

Studiemedlem

350 kr.

Ikke IDA-medlem

700 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 08. august 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

1

Arrangementsnr.

339859


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

Kurser for studerende