Webinar

Online Robot-Workshop, Del 2

Til denne workshop får du tips til to projekter, som gør din robot endnu sjovere. NB. Du skal være tilmeldt "Online Robot-Workshop Del 1" for at deltage i denne workshop.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Søndag d. 26. september 2021

Kl. 10:30 - 12:00

Gratis

NB. Deltagelse i dette webinar forudsætter, du er tilmeldt  Online Robot-Workshop Del I 

Til dette webinar gennemgår vi to sjove robot-projekter, du selv kan gå i gang med. Derudover får du henvisninger til, hvor du kan finde flere sjove aktiviteter og projekter til din robot.

Du får tips til flg. projekter:

  • Disko-robot: Vi fortæller, hvordan du kan opgradere din robot med lys og bip-lyde.
  • Fjernstyr din robot. Hack en gammel fjernbetjening og brug den til at styre din robot. (hands-on øvelse)

Arrangør: Joanna ChristensenIDA Østjylland
Har du spørgsmål vedr. workshoppen, er du velkommen til at skrive til Joanna på joanna.christensen@m.ida.dk

Ansvarsfraskrivelse: LEGO® er et varemærker tilhørende LEGO Koncernen, som ikke har nogen forbindelse til IDA, eller Robotworkshop v/ Hans Klysner. Interessenterne er hverken ejet eller sponseret af LEGO Koncernen, men benytter LEGO®-elementer til nogle af sine byggesæt og workshops.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Søndag d. 26. september 2021

Kl. 10:30 - 12:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 25. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

23


Ledige pladser

1

Arrangementsnr.

339862


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

Kurser for studerende