Arrangement

Præsentationer der huskes - brænd igennem med dit budskab!

På et eller andet tidspunkt i din karriere, kommer du til at stå i en situation, hvor du skal præsentere. Det er en fantastisk mulighed for at vise dit talent og dit hårde arbejde frem. Men det er også risikabelt - for hvad nu hvis det går galt?

Chr. VI Overdrevskro, Ringsted

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 100 kr.

På et eller andet tidspunkt i din karriere, kommer du til at stå i en situation, hvor du skal præsentere over for en mindre gruppe mennesker eller endda til et større event. Det kan være foran dine kollegaer, en kunde, din arbejdsgiver eller endda potentielle investorer.

Det er en fantastisk mulighed for at vise dit talent og dit hårde arbejde frem. Men det er også risikabelt, og det giver sommerfugle i maven. For hvad nu hvis det går galt? Hvad nu hvis du ikke kan leve op til de andres forventninger? Og hvad nu hvis ingen lytter efter? Angsten begynder at melde sig, og du får svedige i håndflader - Men bare rolig… De fleste mennesker har denne tvivl før de skal op på scenen eller skal tale med en vigtig person. De bliver nervøse og bange for at skuffe.

Der findes heldigvis nogle meget enkle teknikker, som hjælper dig med at gøre dine præsentationer fantastisk gode – hver evig eneste gang uanset hvad du skal præsentere ,og hvem du skal præsentere for. Og dem vil jeg gerne dele med dig til undervisningen i præsentationer der huskes.

Hvad lærer du?
Præsentationer der huskes er for dig som er ingeniør eller specialist inden for et teknisk emne – og som gerne vil lære at stå stærkere i præsentationen af dig selv, dine idéer, dine evner og dine projekter.

Du kommer til at lære, hvordan du kan kommunikere dine idéer og din viden til andre på en effektiv og overbevisende måde både over for et stort publikum, men også i mere intime situationer, hvor du skal præsentere dig selv eller noget andet over for en vigtig person.

Du lærer teknikker, der får dig til at brænde igennem, når du skal præsentere et projekt, dele en idé eller efterlade det helt rigtige indtryk efter en personlig samtale. Du lærer at kommunikere på en måde, så selv ikke-specialister vil forstå, hvad du fortæller og finde din præsentation interessant.

Undervisningen består af disse essentielle dele:

  • Lær at skabe et vedvarende positivt førstehåndsindtryk og etablere en stærk relation
  • Træn din stemmeføring og dit kropssprog – og brug dem som værktøjer i sociale interaktioner
  • Få opskriften på, hvordan du bør konstruere og fremføre en historie, der skaber den bedst mulige effekt hos dine lyttere

Undervisningen bygges op omkring en grundig gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du og de andre deltagere tilegner jer praktisk erfaring gennem hele forløbet.

Du går fra kurset med konkrete værktøjer til, hvordan du etablerer en relation og bør kommunikere, når du skal præsentere dig selv, et projekt eller en idé.

Om underviseren
Mathias Bruhn har siden 2011 undervist ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab og gennemslagskraft.
Mathias er uddannet i erhvervspsykologi ved CBS og har baggrund som Diplom bygningsingeniør fra DTU samt projektledelse i Rambøll Danmark. I dag arbejder han som selvstændig underviser, ekstern lektor ved CBS og DTU, samt Associate Partner hos FranklinCovey Danmark.
Mathias er kendt for sine underholdende, interaktive og engagerende kurser og workshops, hvor han inddrager de seneste videnskabelige fund og teorier inden for adfærdsstudier, psykologi og kommunikation. En dag sammen med Mathias byder på en sjov og lærerig oplevelse, hvor du bliver udrustet med lavpraktiske og jordnære teknikker, som du kan bruge selvsamme samme dag.

https://www.mathiasbruhn.dk/
https://www.linkedin.com/in/mathiasbruhn

Forplejning:
Der vil være forfriskning, snak og sparring ved ankomsten kl. 17. Selve arrangementet starter kl. 17.30. Senere dagens ret (stegt flæsk med det hele) med øl/vand, kaffe/te og kage.

Giv venligst besked om eventuelle allergier, når du tilmelder dig, så vi kan tage hensyn til det. Ligeså hvis du har problemer med at finde vej, eller der sker noget uventet på dagen, så giv venligst besked til Britta på 22 68 02 40.

Hvor

Chr. VI Overdrevskro

Roskildevej 513

4100 Ringsted


Hvornår

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Ledig

150 kr.

IDA-medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 25. august 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

19


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

250 kr.

Arrangementsnr.

336084


Arrangør

AVU, IDA Sjælland


Medarrangører

Vestsjællands Afdeling, IDA Sjælland