Webinar

Sikringsløsninger i byggeprojekter - præsentation af nyt online værktøj- Online Live

Webinar om lancering af Dansk Brand- og Sikrings Instituts (DBI) nye digitale terrorplatform RAMT.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 16. december 2020

Kl. 10:00 - 12:00

Gratis

Dansk Brand- og Sikrings Institut (DBI) har arbejdet i knap 2 år på et fondsfinansieret forsknings- og udviklingsprojekt (projektnavn RAMT). 

Projektet har haft til formål at udvikle et værktøj, som skal hjælpe til at tænke terrorsikring ind i alle faserne af et byggeprojekt. 

Dette online værktøj præsenteres nu på online webinar. DBI fortæller hvordan man kan tage fat på at tænke sikringsløsninger ind i et byggeri fra begyndelsen, og hvordan de har arbejdet med at gøre produktet vedkommende for målgruppen.

RAMT er udviklet af DBI i samarbejde med tegnestuerne Schønherr og Bertelsen & Scheving, samt ingeniørvirksomheden, MOE. 

Produktet bliver frit tilgængeligt og indeholder et risikoværktøj, et projekteringsværktøj og en ”best practice”-vidensbank, hvor man bl.a. finder et opslagsværk og en arkitektonisk eksempelsamling.

Du finder mere information om projektet her.


Tilmelding:
 Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.


Bliv medlem af IDA Risk vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Det er gratis for IDA medlemmer at være medlem af IDA Risk, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk).

Alle kan tilmelde sig IDA Risk' nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 16. december 2020

Kl. 10:00 - 12:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 12. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

35

Arrangementsnr.

338630


Arrangør

IDA Risk


Medarrangører

IDA Brandteknik

Kurser for studerende