Arrangement

Skab resultater igennem andre - Lær at differentiere din lederadfærd

Vil du være bedre til at forstå andre mennesker, hvordan de motiveres og reagerer på din adfærd, og vil du lære hvordan du mest effektivt leder forskellige persontyper? Så kom og prøv BeeTypes Gamified Ledertræning

IDA, København V

Onsdag d. 17. november 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. november 2021 - kl. 23:55

BeeTypes er et spil, der giver et sjovt, virtuelt træningsrum, og samtidig skaber kontinuerlig læring og udvikling. I spillet får du direkte feedback på, hvordan din faktiske ledelsesadfærd påvirker forskellige persontyper i en simuleret virkelighed.

Du bliver klogere på dit forretningsfokus og din ledelsesstil. Spillet gør det tydeligt, hvordan din adfærd påvirker motivationen hos den enkelte medarbejder, samt teamets resultatmål. Din adfærd og resultater lagres i en database, og danner grundlag for samtaler om, hvad du kan gøre anderledes for at udvikle dit lederskab.

Spillet er målrettet ledere og lederteams, der ønsker at udvikle deres forståelse for og evne til at lede forskellige psykologiske typer og teams.

BeeTypes spilles på smartphone eller tablet så husk at tage din telefon med til workshoppen.

 Program

1. Introduktion til BeeTypes, hvorfor vi har udviklet det, hvordan det anvendes og de resultater, det skaber

2. Vi spiller Beetypes – I får lejlighed til at afprøve spillet selv og se, hvordan I selv skaber resultater gennem andre.

3. Diskussion af spiloplevelse & læring

4. Diskussion af anvendelsesområder

5. Afslutning

 Om Oplægsholder

BeeTypes præsenteres af Henrik Kragelund Jansson, B.Sc., der er udviklingskonsulent og direktør for Play2Grow ApS, der har udviklet BeeTypes. Henrik har arbejdet med udvikling af ledere og teams i 10 år og har tidligere arbejdet som leder i forskellige organisationer i mere end 10 år.

Besøg LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/henrik-kragelund-jansson-0951678/, hvis du vil vide mere.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurserMedlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge IDA Process på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlisterDit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten. 

Hvor

IDA

Kalvebod Brygge 33-31

1530 København V


Hvornår

Onsdag d. 17. november 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. november 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

31

Arrangementsnr.

341468


Arrangør

IDA Proces