Arrangement

Solokoncert med SØREN SKO @ Turbinen i Randers (VIP pladser)

Kom med IDA Randers ind og oplev fra salens bedste pladser: den populære sanger, SØREN SKO, i en solokoncert på det gode spillested, Turbinen i Randers, hvor han for første gang serverer sange på dansk. Inkl velkomstdrink.

Turbinen, Randers C

Fredag d. 28. januar 2022

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 150 kr.

Tilmeldingsfrist 20. december 2021 - kl. 23:55

Kom med IDA Randers ind og oplev fra salens bedste pladser: den populære sanger, SØREN SKO, i en solokoncert på det gode spillested, Turbinen i Randers, hvor han for første gang serverer sange på dansk.
Inkl velkomstdrink.

Info om koncerten:

Søren Skos seneste udspil, EP’en ‘Stærke som Løver’ fra starten af 2020, er sangerens allerførste udgivelse med sange på dansk. I april 2020 kommer Søren Sko så til Turbinen og Randers med en solokoncert spækket med nye, danske numre og engelske perler fra bagkataloget, der “ikke har været luftet længe” og selvfølgelig fortolkninger fra sæsonen i ‘Toppen af Poppen’.

Sko har allieret sig med lydtroldmand og keyboard-ekvilibrist Søren Møller og udtaler selv om touren og at arbejde på dansk lige pludseligt:

“Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sangskriver. At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv. Jeg glæder mig utroligt meget til denne intense april-tour på ‘engelsk/dansk’. Og til at fortælle om mig selv, mine tanker og mit fantastiske liv i musikkens tjeneste.”

Praktisk:

HUSK mundbind

  • Vi mødes ved indgangen til Turbinen ved garderoben til registrering senest kl. 19.30, hvor billetter udleveres af IDA repræsentanten.
  • Showet starter kl. 20.00, men vær altså ved indgangen senest kl. 19.30.
  • Det er inkl. 1 velkomstdrink, men evt. yderligere drikkevarer er for egen regning.
  • IDA har reserveret 4 personers borde på 1. række i bedste VIP stil. Altså tættest på scenen. Tilmeldingerne skal gå op i 4prs borde, så er man fx 3prs, kommer man nok til at få besøg af en 4. person fra IDA.
  • Hver IDA medlem kan tage max 3 ledsagere med.
  • Er der udsolgt, så skriv dig på venteliste, da vi så vil forsøge at indkøbe flere billetter.
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

Vil du (også) være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Turbinen

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers C

Vi mødes indenfor indgangen til Turbinen ved garderoben klokken 19:30


Hvornår

Fredag d. 28. januar 2022

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 20. december 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

175 kr.

Arrangementsnr.

334398