Arrangement

Stress eller trivsel – kan man vælge?

Eksperter vurderer at stress er den største trussel mod folkesundheden i Danmark. Stress har vidtrækkende konsekvenser for dem som rammes, men også for arbejdspladsen og samfund i sin helhed.

IDA Aalborg, Aalborg

Mandag d. 28. september 2020

Kl. 17:00 - 19:45

Fra 0 kr.

9 pladser tilbage

Andelen af danskere med et højt stressniveau er steget fra 20,8 % i 2010 til 25,1 % i 2017. Samlet set har 29% af kvinder et højt stressniveau og for mænd gælder det 21%(Kilde: Den Nationale Sundhedsprofil 2017).

Der kan være mange årsager til at man føler sig presset og derfor bliver hjemme fra arbejde.  Årsager som kan være vanskeligt at sætte ord på, fordi det ofte drejer sig om arbejdsmiljø og kulturen på arbejdspladsen. Hjælper man hinanden som kollegaer eller er man konkurrenter, har man en leder som er klædt på til opgaven og forstår sit ansvar, oplever man at have indflydelse på sine opgaver og giver de mening. Faktorer som ligger bag de 35.000 danske sygemeldinger, med baggrund i udbrændthed, depression eller stress (Kilde: Arbejdsmiljøinstitut, DR. Detektor).

Foredraget tager fat på:

  • Hvad er forskellen på travlhed og stress
  • Ydre og indre stressorer
  • ”Har jeg stress eller hvad, og hvem er ansvarlig?”
  • Hvordan påvirkes du af stress og hvilke konsekvenser har det
  • Hvorfor er det stadig tabubelagt at have stress, en depression eller være udbrændt
  • Hvad virker - konkrete værktøjer du kan tage i brug med det samme

Om du er kollega eller familiemedlemtil en stressramt, er på vej mod stress eller overvejer om du allerede er der, eller om du er leder i et stressfyldt arbejdsmiljø, så giver foredraget dig nyttig indsigt i hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan gøre for at minimere stress.

Foredragsholder: Ulla Palm

Systemisk ledelses- og organisationsudvikler, Stifinder og coach, med faglig og personlig erfaring på området.

 

Praktisk Information: Der vil blive serveret en sandwich og drikkevare til arrangementet.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Afmelding: Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 50 kr. for dette arrangement.

Hvor

IDA Aalborg

Vestre Havnepromenade 9, 3. sal

9000 Aalborg


Hvornår

Mandag d. 28. september 2020

Kl. 17:00 - 19:45


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 25. september 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

15


Ledige pladser

9

Arrangementsnr.

337813


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland


Medarrangører

IDA Lederforum