Arrangement

Styrk din software-udvikling med CMMI V2 - fokus på performance og agilitet

I 2018 udkom "The Capability Maturity Model Integration" (CMMI) i en væsentligt opdateret version, der understøtter agile metoder og skaber solidt fundament for produkt- og softwareudvikling. Få overblikket og hør om Beumer Groups erfaringer i praksis.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 01. oktober 2019

Kl. 16:30 - 19:30

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

The Capability Maturity Model Integration (CMMI) er et internationalt anerkendt rammeværk for produkt- og softwareudvikling, som mange større og mindre virksomheder bruger som grundlag for professionalisering af deres udviklingsafdelinger.

I første del af dette møde gennemgår vi i korte træk den nyeste version, som er blevet gjort enklere at arbejde med og som fuldt ud understøtter iterative og agile tilgange til produktudvikling, herunder ikke mindst, hvordan ledelsens rolle er i den sammenhæng.
Performance og værdiskabelse er nu ophævet til centrale begreber i hele modellen, tæt koblet sammen med den nødvendige infrastruktur og ledelsessupport, der er essentiel for opnåelse af de ønskede resultater i organisationen. Står du foran en agil transformationsproces, er CMMI i høj grad også en god forklaringsmodel for, hvad dette kræver for at opnå succes.

CMMI har fokus på de rammer som gør, at konkrete metoder såsom Scrum kan skaleres og implementeres i en organisatorisk kontekst (og understøtte LeSS eller SAFe). Den er et svar på flere at de komplekse udfordringer, som mange har, når udviklings- såvel som ledelsesprocesser skal virke i en større sammenhæng, og især når de skal bryde ud af enkeltprojekters praksis.

I anden del fortæller den globale mechatronics-virksomhed, Beumer Group A/S (Crisplant) med 175+ softwareudviklere i Århus og 25 i Singapore om deres erfaringer og resultater med en flerårig implementering og brug af CMMI op til og med niveau 3. Hør om, hvordan det har styrket deres softwareudvikling og virksomhedskultur i en virksomhedsrejse, der kræver øget professionalisering og evne til at håndtere kompleksitet i global konkurrence.

Målgruppe:
• Seniorudviklere, projektledere, Scrum Masters og ledere, der ønsker større indblik i de sammenhænge, der leder til velfungerende udviklingsprocesser og produkter/services, som kunderne vil blive ved med at købe på grund af leverandørens evner til at opfylde behovene og kravene til aftalt tid, økonomi og kvalitet
• Product Owners, solution og systemarkitekter
• Proces- og kvalitetsansvarlige

Indlægsholdere:
Del 1: Diego Børresen Lladó, Proces360
Del 2: Morten Granum, Director Software - Beumer Group A/S (tidl. Crisplant)

Arrangør: Diego Børresen Lladó, IDA IT

Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 01. oktober 2019

Kl. 16:30 - 19:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 29. september 2019

Kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

13

Arrangementsnr.

332542


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Horsens Afdeling, IDA Østjylland

IT Gruppen, IDA Østjylland

Kurser for studerende