Webinar

TakeAways Digital - Erick Thürmer

Thürmer Tools er en familieejet virksomhed, der i over 120 år har produceret gevind og værktøjer. Nu står den 4. generation i spidsen for virksomheden, som er blevet udviklet til en højteknologisk virksomhed, der har tredoblet overskuddet.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 16. juni 2020

Kl. 08:30 - 09:30

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

De stolte familietraditioner lever fortsat i virksomheden, der samtidig har fremtidssikret en produktion med bl.a. 3D print og et 3D-patent, der er vurderet til 200 millioner kroner. Erick Thürmer, der er CEO i Thürmer Tools, er gået sin egen vej som leder. Han har disruptet sig selv og sin virksomhed op til flere gange og har et stærkt fokus på sit purpose, og hvad han vil bidrage med til verden. I Thürmer Tools vil de nemlig bidrage til en grøn omstilling på verdensplan. 

Til dette TakeAways Digital kan du møde Erick Thürmer, der udover at være CEO, også er forfatter og foredragsholder. Han er fakultetsmedlem af Singularity University, hvor han undersøger, hvordan teknologi kan hjælpe til at løse menneskehedens store udfordringer. Derudover er han medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce og Børsens Disruptionråd.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer:
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af ca. et døgn kunne se den optagne video her: IDAs videoer

Arrangør: IDA Lederforum, Ingeniørforeningen.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten. Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Tirsdag d. 16. juni 2020

Kl. 08:30 - 09:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 15. juni 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

920

Arrangementsnr.

336465
 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.