Arrangement

TakeAways: The Real Business of Blockchain

Blockchain er en af de teknologier, der forandrer måden vi driver forretning på nu og i fremtiden. Derfor er det en vigtig ledelsesopgave at forstå potentialet og truslerne i teknologien

IDA Conference, København V

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 08:30 - 10:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 27. november 2020 - kl. 12:00

Blockchain er en af de teknologier, der forandrer måden vi driver forretning på nu og i fremtiden. Derfor er det en vigtig ledelsesopgave at forstå potentialet og truslerne i teknologien. Teknologien, der bliver omtalt som en af de største gamechangers i nyere tid, har ifølge flere eksperter nærmest ingen begrænsninger for anvendelse i den måde vi driver forretninger på nu og i fremtiden. Teknologien, der sikkert kan dele digitale data mellem mange enheder via online platforme, skaber nye forretningsmuligheder og forretningsgange for alle virksomheder der arbejder med data. Og det gør de fleste virksomheder anno 2020. Med bogen The Real Business of Blockchain får du indblik i den værdi blockchain kan skabe, hvordan du investerer intelligent i teknologien, samt hvordan fremtidens virksomheder skal gøre smart brug af Blockchain til deres næste konkurrencefordel. Bogen ser igennem den enorme hype, der har været omkring teknologien og stiller skarpt på værdien og udbyttet, og til dette TakeAways kan du netop møde forfatterduen bag bogen.

Om oplægsholderne

Til dagens TakeAway møder vi forfatterne David Furlonger og Christophe Uzureau, der sammen har forfattet The Real Business of Blockchain fra Harvard Business Review. Forfatterduoen er begge ved rågivergiganten Gartner, der hjælper virksomhedsledere med at få indsigt i deres egne organisationer, rådgive dem og give dem værktøjer til at skabe fremtidens organisationer. I Gartner har man siden 1976 researchet I ny teknologi, og forfatterduen beviser i højeste grad med The Real Business of Blockchain, at de evner at kombinere teknologi, forretningsforståelse og ledelse. Bogen er en af de første bøger, der netop giver et efterspurgt indblik i Blockchain og teknologiens indflydelse i forretningen, der er henvendt til ledere.

NB: Dette TakeAway afholdes på engelsk.

Program

kl. 08.30 Velkomst
kl. 08.40 TakeAways Keynotes: David Furlonger og Christophe Uzureau
kl. 09.15 Diskussion ved bordene og spørgsmål
kl. 09.30 Pause
kl. 09:45 TakeAways Keynotes: David Furlonger og Christophe Uzureau
kl. 10:15 Diskussion ved bordene og spørgsmål
kl. 10.30 Tak for i dag

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 08:30 - 10:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 27. november 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

32

Arrangementsnr.

334732


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi

Kurser for studerende