Webinar

Tanker om Tech #11: Amazon kommer! Hvad betyder det for internethandlen i Danmark?

Amazon har øjnene på Danmark. I slutningen af oktober åbnede amazon.se for internethandlen i Sverige og snart står Danmark efter sigende for tur. Hvad betyder det for den danske internethandel – og for den danske detailhandel generelt?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 03. december 2020 - kl. 14:59

Niels Ralund er direktør for Dansk Erhverv - Digital Handel (tidligere FDIH - Foreningen for Dansk Internethandel), og han følger Amazons bevægelser mod Danmark tæt. Den 3. december besøger han IDAs formand Thomas Damkjær Petersen i Tanker om Tech.

Amazon er på bare 25 år gået fra e-handel fra en garage til at et af verdens største selskaber, der sælger mere end selve Walmart i USA. Ingen ved, hvornår de åbner i Danmark, men når de gør det, ændrer internethandlen i Danmark sig.

Har de danske netbutikker forberedt sig tilstrækkeligt? Kommer vi til at opleve butiksdød i gågaderne og hvilken service er det, Amazon kan levere, som vi ikke kan?

Niels Ralund og Thomas Damkjær Petersen vil også diskutere hvordan Amazons satsninger på automatisering med robotter og IT, på kunstig intelligens og infrastruktur har givet dem et forspring,

Amazon er også kendt for at være ualmindeligt hårde arbejdsgivere. Hvordan kan og skal vi håndtere det i Danmark?

Du har mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatten fra din computer undervejs.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i bekræftelsesmailen finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk.

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister

Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 14:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

968

Arrangementsnr.

338531


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Fyn

IDA Nord

IDA Syd