Arrangement

Technomania: Hvordan bliver man CO2-neutral? Spil med, og bliv klogere

Lene Mi Ran Kristiansen, GE Renewable Energy: Hvad betyder det egentlig at være CO2-neutral, og hvordan kommer man i gang? Det kan du finde ud af på et af Technomanias anderledes tiltag i Demo Zone.

Messecenter Herning, Herning

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 10:30 - 11:30

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Lene Mi Ran Kristiansen, Carbon Neutral Program Leader hos GE Renewable Energy, er vært for et spil, der går ud på at gøre en virksomhed CO2-neutral på kun 30 minutter.

Deltagerne skal spille sig til CO2-neutralitet ved at bruge en blanding af initiativer, som henholdsvis reducerer CO2, giver dem grøn strøm og klimakompenserer ved hjælp af carbon credits. Det handler om at finde den optimale sammensætning af virksomhedens program, hvor omkostninger og forskellige fordele og ulemper alt efter, hvad der er vigtigt for forskellige interessenter. spiller ind.

Spillet afsluttes med feedback/dialog – hvad er fordele og ulemper ved gruppernes valg, hvad ville være best practice, og hvad kan man gøre, når man kommer hjem til sin egen virkelighed igen?

Det kræver ingen forkundskaber at spille med – du kan både melde dig til som enkeltperson eller melde flere til fra samme virksomhed, studiested osv.

Tid og sted:
2. oktober 2019 – i Demo Zone, Spillet afholdes 2 gange:
1. spil kl. 10.30-11.30 - Tilmelding på arr. nr.: 332504
2. spil kl. 12.00-13.00 - Tilmelding på arr. nr.: 332506

Bio:
Lene har arbejdet med kommunikation og bæredygtighed i de seneste 12 år og var ansvarlig for LM Wind Powers program, CleanLM, der gjorde virksomheden CO2-neutral som den første i vindindustrien i 2018. I dag leder hun et større bæredygtighedsprogram i LM Wind Powers moderselskab, GE Renewable Energy, med fokus på CO2-neutralitet på tværs af GE Renewable Energy’s syv forretningsområder. Lene udvikledede spillet med kolleger i LM Wind Power for at kunne oplyse og engagere kolleger og ledelsen på en sjov og effektiv måde. Spillet bliver brugt med nye medarbejdere, kunder, leverandører og til forskellige eksterne events. Det har bl.a. været med på Energidag i Ålborg, til Wind Energy Denmark og til SDG Summit i Bruxelles. Efter overvældende positive feedback har LM Wind Power indgået partnerskab med Green Network og CSR Europe om at få det yderligere distribueret til europæiske virksomheder, der også ønsker at blive CO2-neutrale. Spillet komplementerer LM Wind Powers detaljerede online guide ’10 Steps to become a carbon neutral business’ www.lmwindpower.com/gocarbonneutral.


Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Demo Zone


Hvornår

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 10:30 - 11:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 10:00


Antal pladser

14


Ledige pladser

6

Arrangementsnr.

332504


Arrangør

IDA Vestjylland


Medarrangører

IDA Fyn

IDA København

IDA Miljø

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Verdensmål

IDA Vestjylland

IDA Østjylland