Arrangement

Technomania: Sådan kan din arbejdsplads redde verden

Flere organisationer har indarbejdet FN's Bæredygtighedsmål i deres strategi, men hvad skal der til for at virksomheder - store etablerede såvel som små og nye - tager SDG'erne til sig? Techtopia invitere til debat.

Messecenter Herning, Herning

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 11:00 - 11:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

FN har udarbejdet 17 bæredygtighedsmål - de såkaldte SDG'er (sustainable development goals) - der skal fungere som pejlemærke i bestræbelserne på at redde vores blå planet. Flere organisationer har indarbejdet dem i deres strategi, men hvad skal der til for at virksomheder - store etablerede såvel som små og nye - tager SDG'erne til sig?

Måske skal de bare have hjælp til at gøre bæredygtighedsmålene til en del af deres forretningsplan?

FNs SDG Accelerator er et program, hvor virksomheder i løbet af et 1-årigt kursus- og workshopforløb kan få hjælp til at tilpasse den eksisterende produktion til bæredygtighed eller til at lave en helt ny forretning baseret på et eller flere af de 17 bæredygtighedsmål.

I denne Techtopia-session møder vi Stine Kirstein Junge, leder af SDG Accelerator, UNDP, samt to af de virksomheder, der deltager i SDG Acceleratoren:

  • Hans Axel Kristensen, Adm. Dir. Plastix, der i Lemvig producerer genanvendt kvalitets plastråvarer fra udtjente og brugte fiskenet, trawl og reb, som bl.a. kan bruges til 3D Print.
  • Niels Ingemann Møller fra Ingemann
  • Stine Kirstein Junge, leder af SDG Accelerator, UNDP

Ordstyrer: Henrik Føhns, vært på IDAs podcast Techtopia.

Bio:
Hans Axel Kristensen er CEO for Plastix. Plastix producerer plastråvarer af bl.a. brugte fiskenet, plastfibre og hård affaldsplast. Genanvendelse af plast er som aldrig før en del af den globale dagsorden. Med FN’s Verdensmål, Kinas importstop for halvdelen af verdens plastaffald fra 1. januar 2018 og lanceringen medio januar 2018 af EU’s Plaststrategi, er behovet for løsninger til genbrug af plastaffald accelereret. Hans Axel Kristensen er uddannet Cand. Jur. Fra Københavns Universitet og har en karriere fra bl.a. Carlsberg og Dell.

Niels Ingemann Møller er ejer og bestyrelsesformand for Ingemann A/S af 1989 (Ingemann Group) inklusiv Ingemann Components A/S, Supply A/S, Agro Data A/S, Fine Cocoa SA og Food Nicaragua SA. Ingemann Group blev grundlagt af Birgit Hillerup og Niels Ingemann Møller i 2002 og er en dansk familieejet og drevet gruppe, der arbejder inden for optiske LED-komponenter, emballageløsninger, agro-data og landbrugs- og fødevareproduktion.

Stine Kirstein Junge, leder af SDG Accelerator, UNDP

Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Tech Talk Stage


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 11:00 - 11:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

78

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

332631


Arrangør

IDA Grøn Teknologi


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA København

IDA Miljø

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Verdensmål

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende