Arrangement

Technomania: Virtuel mødeledelse

Verden bliver mindre, grænser nedbrydes og samarbejde på tværs af geografi er i stigende grad et grundvilkår for mange. Men ved ledere og projektledere, hvordan man fastholder tæt dialog og samarbejde på tværs af grænser?

Herning Messecenter, Herning

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

I mange organisationer foregår møder virtuelt, fordi deltagere befinder sig på forskellige geografiske lokationer. Udfordringen ved virtuelle møder er, at du ikke har de samme virkemidler, som når du står face to face med dine mødedeltagere. Du kan ikke vurdere om folk er engagerede, om de lytter og deltager, da du ikke kan aflæse deres signaler på samme måde, som når du er i lokale med dem.

At kunne lede på tværs af afstande er i stigende grad en væsentlig konkurrenceparameter for private og offentlige organisationer. Uanset om du leder et afdelingsmøde et projektmøde eller styregruppemøde. Hør, hvordan du skaber øget beslutningskraft, øget fremdrift i projekter og mere mening og engagement for deltagere på møder.

Om Jon Ramskov

Jon Ramskov er Founding partner i Project Management Excellence Institute. Han er rådgiver og underviser af ledere og projektledere i offentlige og private organisationer. Han har i 25 år rådgivet i at skabe større engagement og ejerskab blandt projekters interessenter globalt.

Jon Ramskov er Cand. Merc. og har gennem årene trænet flere tusinde mennesker i indland og udland bl.a. i Kina, USA, Mellemøsten og Europa.


Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Herning Messecenter

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Leadership Stage


Hvornår

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 01. oktober 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

61

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

333328


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA København

IDA Lederforum Midt/Vest

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for kandidatstuderende