Arrangement

Teknologi i Katastrofer

Mød UNHCR, Røde Kors og Nobelprisvinderen WFP og hør hvordan humanitære organisationer har iværksat innovationer for bedre at kunne levere bistand til tiden på en effektiv måde.

IDA Mødecenter, København V

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 17:30 - 20:00

Fra 0 kr.

Behovet for humanitær bistand er vokset betydeligt det sidste årti som følge at konflikter i mange lande som har drevet millioner på flugt. Dertil kommer naturkatastrofer hvis konsekvenser bliver voldsommere pga en større befolkning i udsatte områder og senest konsekvensen af COVID i mange lande.  

De humanitære organisationer har, overfor disse øgede udfordringer, iværksat en række innovationer for bedre at kunne levere bistand til tiden og på den mest effektive måde. 

Det er i første række igennem indførelse af ny teknologi, men også ved at i højere grad at sammenkoble den humanitære bistand med forebyggelse og den efterfølgende rehabilitering og genopbygning
 
Historisk har der altid været en sammenhæng imellem humanitær bistand og det langsigtede udviklingsarbejde, men der har også altid været huller og manglende koordinering og reformer er blevet gennemført for at forbedre systemerne gennem årene. Ny teknologi er også med til at forøge både beredskab og indsatser. 

På dette møde vil vi give en oversigt over konteksten og give praktiske eksempler på hvordan ny teknologi bliver brugt i de store humanitære kriser i dag. 

Oplægsholdere vil være 
•    Erika Jørgensen, Tidligere Regional Direktør i Østafrika for WFP
•    Signe Yde-Andersen, International Program Direktør, Røde Kors
•    Carolina Legros, Head of Corporate Partnership, UNHCR

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 17:30 - 20:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

45


Ledige pladser

15

Arrangementsnr.

338126