Webinar

Tips og tricks til bedre oplæg med eller uden PowerPoint - webinar

Dette webinars formål er at komme rundt om grundlæggende kommunikationsovervejelser, som vil give dig mere effektfulde præsentationer. Derudover får du nogle simple guidelines, der hjælper dig til at designe PowerPoint.

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Tirsdag d. 19. november 2019

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Hvornår skal du vælge at bruge PowerPoint ? Og hvordan bruger du det bedst ? Disse enkle spørgsmål er der mange svar på, på dette webinar vil du få indsigt, ideer og gode råd, så du både kan vælge hvordan og hvornår du får mest ud af PowerPoint.

Kom godt i gang med PowerPoint
Hvornår skal jeg vælge at bruge PowerPoint - og hvornår er det en fordel at vælge det fra ? Hvilke spørgsmål skal jeg stille mig selv i min planlægning, så PowerPoint'en styrker min kommunikation?

Enkel råd til overbevisende PowerPoint ?
Hvordan tilpasser jeg mit design af PowerPoint, så præsentationen understøtter og ikke modarbejder mit budskab? Du får enkle og konkrete råd til hvordan du med få virkemidler får PowerPoint til at styrke din kommunikation.

Undervisere
Signe Bonnén, kommunikationsrådgiver, FLOK.dk
Sara Mille Jessen, grafisk designer, MilleArtDesign


Webinaret ser du fra din egen PC, iPad eller tablet. Du kan dermed spare kostbar rejsetid. Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelsesmail, som indeholder link og information om, hvordan du kommer videre. Under live webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 19. november 2019

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. november 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

332606


Arrangør

IEF-Fonden

 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.