Arrangement

TV-2, 40-års jubilæumskoncert

I år kan det folkekære band TV-2 fejre intet mindre end 40 år på den danske musikscene. Det markerer de med en 40-års jubilæumstour, der til glæde for de musikglade nordjyder gør et stop i Aalborg - og det skal vi i Ingeniørforeningen selvfølgelig med til

Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg

Fredag d. 22. oktober 2021

Kl. 18:00 - 23:00

Fra 530 kr.

Tilmeldingsfrist 02. oktober 2020 - kl. 00:00

Velkommen til et brag af en koncert! Tidløse klassikere som Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og De første kærester på månen er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980.

Inden vi skal synge, danse, rokke og rulle til koncerten skal depoterne lige fyldes op - vi starter derfor med spisning i Harald Jensen stuen, hvor der er lækker buffet med en enkelt genstand inkluderet.

Hele fire årtier har passeret, og med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer - Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas) - tilhører TV-2 nu de sjældenheder i dansk musik, der har holdt sammen og leveret musik i 40 år.

Publikum kan glæde sig til at opleve og genopleve de danske ørehængere helt tilbage fra debutalbummet ”Fantastiske Toyota” fra 1981 og frem til bandets seneste album ”Tæt trafik i Herning” fra 2018. Om den kommende jubilæumstour fortæller forsanger Steffen Brandt:

”Vi kommer nu, som før, som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fællesskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Koncerten er en ståkoncert.

Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt.

IDA har ingen forsikringer for sådanne arrangementer.

Der kan evt. tages billeder til IDA´s facebook side, hvilket du kan fravælge ved at kontakte arrangøren på stedet.

Er der behov for at kontakte arrangøren, kan dette gøres direkte via arrangør Charlotte, charlotzen@yahoo.dk eller til HEK@IDA.dk  

Prisen inkluderer ståbillet, buffet samt en genstand - tilmelding er bindende.

Hvor

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europaplads 4

9000 Aalborg


Hvornår

Fredag d. 22. oktober 2021

Kl. 18:00 - 23:00


Pris

Ledig

530 kr.

IDA-medlem

530 kr.

Seniormedlem

530 kr.

Studiemedlem

530 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 02. oktober 2020

Kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

530 kr.

Arrangementsnr.

335949