Webinar

Webinar: Introduktion til projektledelse

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 08:30 - 09:30

Gratis

Har du overvejet, hvor meget projekter og projektarbejdsformen fylder i din organisation? Og hvor vigtig den er for jer? Langt størstedelen af organisationers udviklingsarbejde og innovation sker i projekter, hvad enten det drejer sig om IT-projekter, organisationsudvikling, produktudvikling, nye services eller bygge- og anlægsprojekter.

Få værktøjer til at blive succesfuld med projekterne.

At være succesfuld med projektarbejdsformen er ganske enkelt afgørende for en organisation for at kunne skabe fremdrift, være konkurrencedygtig og kunne eksekvere sin strategi succesfuldt. Af samme grund er dygtige projektledere i høj kurs og ofte en knap ressource i mange organisationer. Der er derfor mange gode grunde til at styrke kompetencerne inden for projektledelse – både for organisationen og for den enkelte projektleder.

For at få succes som projektleder er der en lang række kompetencer, man skal mestre. Både helt konkrete projektledelsesværktøjer såvel som teamledelse og ledelse af interessenter og styregruppe. På dette webinar fokuserer vi på de grundlæggende og afgørende værktøjer som fx målsætningen, projektorganisationen, interessentanalyse, risikostyring og planlægning. Vi gennemgår, hvad du kan forvente at lære på kurset, og der bliver også plads til spørgsmål og dialog.

Underviser: Lars Østerby

Lars Østerby er konsulent, underviser og træner i projektledelse og ledelse hos konsulent- og kursusvirksomheden Mannaz. Dette inkluderer undervisning på Mannaz’ åbne kurser samt skræddersyet kompetenceudvikling til en lang række organisationer. Herudover udfører Lars konsulentopgaver og rådgivning indenfor projektledelse, programledelse og strategi. Inden da arbejdede Lars i 22 år som projektleder og leder i bl.a. Carlsberg, Dyrup, Hempen og DS Smith Packaging.

Lars har stor erfaring som projektejer og som deltager i styregrupper på senior niveau. Derfor kan han tilbyde en dyb erfaring med området såvel som den teoretiske baggrund, der skal til for at blive en succesfuld projektleder; både når det gælder projektlederens værktøjskasse samt ledelse af interessenter, styregruppe m.fl.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister

Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 08:30 - 09:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

582

Arrangementsnr.

338491


Arrangør

IDA Learning


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden