Webinar

Webinar: Kunstig intelligens – Sådan udnytter du AI i din forretning

Få en introduktion til kunstig intelligens og forstå begreber som machine learning og robotics. Se mulighederne, så du som leder kan være med til at sætte en retning for din virksomhed.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 25. maj 2020

Kl. 08:30 - 09:30

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Deltag på dette webinar, hvor en af Danmarks mest kompetente undervisere inden for området, Thomas Terney, giver dig en introduktion til brugen af kunstig intelligens og giver dig indsigt i, hvilke muligheder og begrænsninger den har.
I dag styrker teknologien allerede virksomheders bundlinje gennem automatisering eller gør det muligt at producere nye og bedre services, som er tilpasset den enkelte kunde. Typisk bliver administrative rutiner effektiviseret ved hjælp af robotter, chatbots eller ved at producere helt nye produkter og services baseret på machine learning.
Hvordan du skal bidrage til at lægge en strategi for din virksomhed, kan vi ikke nå på bare en time. Men du får en forsmag på, hvordan du kan tegne din virksomheds digitale fremtid i dialog med medarbejdere, ledere og kunder.

Underviser
Thomas Terney, Underviser på IDAs kursus ”Kunstig intelligens – sådan udnytter du AI i din forretning”
Thomas Terney er tidligere direktør for Digital Strategi og Innovation i Novozymes, og har mere end 20 års erfaring med at udvikle fremtidens digitale løsninger. Thomas har en baggrund som ph.d. i kunstig

Vil du have fagligt materiale efter webinaret?
Vi optager selve webinaret – og sender det ud til deltagerne efterfølgende. Vi sender ligeledes fagligt input og underviserens slides. Hvis du gerne vil modtage disse mails, skal du give samtykke til, at vi sender dig markedsføring – i forbindelse med din tilmelding. Hvis du ikke giver os samtykke, må vi ikke sende mailene til dig efterfølgende.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 25. maj 2020

Kl. 08:30 - 09:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 24. maj 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

807

Arrangementsnr.

336394


Arrangør

IDA Learning

 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.