Event
Akvakultur – fremtidens madproduktion
Akvakulturproduktionen er den hurtigst voksende fødevareproduktion i Verden. Samtidig er det traditionelle fiskeri stagneret, da grænserne er nået for, hvor meget der kan fiskes. Men hvor sunde og velsmagende er opdrætsfisk?
IDA Conference, København V
Thursday 12 June 2025
16:00 - 18:00
DKK 0.00 - DKK 200.00
Danish
Foredraget er centeret omkring de smags- og sundhedsmæssige aspekter ved opdræt af laks og ørreder i sammenligning med de vilde fisk, herunder brugen af landsbaserede proteiner og fedtstoffer i lakse- og ørredfoderet.
Andre centrale temaer vil også blive berørt, såsom:
- Fiskevelfærd: Fisk kan føle smerte og reagere på stress, hvilket betyder, at vi bør tage deres trivsel seriøst
- Opdrætssystemer: Vandkvalitet og fisketæthed er afgørende for fiskenes sundhed og trivsel
- Human aflivning: Elektrisk bedøvelse er den mest humane metode
- Politisk regulering: EU's politik hæmmer væksten i sektoren, selvom akvakultur er en yderst ressourceeffektiv form for animalsk produktion
Karl Iver Dahl Madsen har i sin professionelle karriere beskæftiget sig intensivt med akvakultur både i Danmark og i udlandet. Han var med til at oprette Dansk Akvakulturinstitut.
Der vil være forfriskninger under vejs.
Prices
Participant, not a member of IDA | 200 kr. |
Company member | 0 kr. |
Member of organiser | 0 kr. |
Unemployed IDA member | 0 kr. |
Member | 0 kr. |
Senior member | 0 kr. |
Student member | 0 kr. |
The UN’s Sustainable Development Goals are part of IDA’s values.
IDA aims to highlight the connection to the UN’s 17 Sustainable Development Goals. This event relates to some of these goals:
Practical Information
Where
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
When
16:00 - 18:00
Registration deadline
Latest cancellation
Event language
Participants
Organizer
Co-organizer
IDA Levnedsmiddelselskabet