Arrangement
Akvakultur – fremtidens madproduktion
Akvakulturproduktionen er den hurtigst voksende fødevareproduktion i Verden. Samtidig er det traditionelle fiskeri stagneret, da grænserne er nået for, hvor meget der kan fiskes. Men hvor sunde og velsmagende er opdrætsfisk?
Tilmeldingsfrist: 5. juni 2025 kl. 23.55
IDA Conference, København V
Torsdag den 12. juni 2025
kl. 16.00 - 18.00
0,00 kr. - 200,00 kr.
Dansk
Foredraget er centeret omkring de smags- og sundhedsmæssige aspekter ved opdræt af laks og ørreder i sammenligning med de vilde fisk, herunder brugen af landsbaserede proteiner og fedtstoffer i lakse- og ørredfoderet.
Andre centrale temaer vil også blive berørt, såsom:
- Fiskevelfærd: Fisk kan føle smerte og reagere på stress, hvilket betyder, at vi bør tage deres trivsel seriøst
- Opdrætssystemer: Vandkvalitet og fisketæthed er afgørende for fiskenes sundhed og trivsel
- Human aflivning: Elektrisk bedøvelse er den mest humane metode
- Politisk regulering: EU's politik hæmmer væksten i sektoren, selvom akvakultur er en yderst ressourceeffektiv form for animalsk produktion
Karl Iver Dahl Madsen har i sin professionelle karriere beskæftiget sig intensivt med akvakultur både i Danmark og i udlandet. Han var med til at oprette Dansk Akvakulturinstitut.
Der vil være forfriskninger under vejs.
Priser
Deltager, ikke medlem af IDA | 200 kr. |
Firmamedlem | 0 kr. |
Medlem af arrangør | 0 kr. |
Ledigt IDA-medlem | 0 kr. |
Medlem | 0 kr. |
Seniormedlem | 0 kr. |
Studiemedlem | 0 kr. |
FN’s verdensmål er en del af IDAs værdier
IDA ønsker at synliggøre koblingen til FN’s 17 verdensmål for bæredygtighed. Dette arrangement omhandler bl.a. disse verdensmål:
Praktiske Informationer
Hvor
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Hvornår
kl. 16.00 - 18.00
Tilmeldingsfrist
Afmeldingsfrist
Arrangementssprog
Antal tilmeldte
Arrangør
Medarrangør
IDA Levnedsmiddelselskabet