20.01.2021
5 min læsetid

"Så længe jeg gør en forskel, er det arbejdet værd"

De afholder mere end 2.000 arrangementer om året, tager den svære snak med ledelsen og går ture med deres stressramte kollegaer. Mød nogle af IDAs dedikerede aktive.

Anders Kjøller

af Anders Kjøller

 

Hans Peter JakobsenLink kopieret

Jeg har selv haft stress, så jeg har nogle personlige erfaringer at trække på. Men jeg er også typen, der går og lægger puslespil i hovedet og leder efter sammenhænge. På den måde er det at arbejde med mennesker lidt det samme som at løse ingeniørproblemer.

,
 

Thomas RendtorffLink kopieret

”I virksomhedsgruppen har vi lige indført en spørgeskemaundersøgelse, hvor vi spørger medarbejderne om deres tilfredshed, stressniveau og andre vigtige emner. Den er ledelsen meget interesserede i høre mere om. Ideen fik jeg på et kursus for tillidsvalgte i IDA”.

,
 

Karin Frøidt OberreuterLink kopieret

Generelt sidder jeg ikke på mine hænder, og nogle gange får jeg meldt mig til lidt for meget. Jeg har den holdning, at hvis der er noget, jeg har en mening om, og som jeg enten vil lære mere om eller ændre på, så melder jeg mig frivilligt. Så længe jeg synes, at jeg gør en forskel, er det arbejdet værd.

Karin Frøidt Oberreuter,
Medlem af Repræsentantskabet.
 

Christina Skjolding HjelmLink kopieret

Jeg læste Environmental Studies & Sustainability Science i Sverige og arbejdede derefter i udlandet. Derfor ville jeg gerne udvide mit netværk lokalt, da jeg kom tilbage til Danmark.

Christina Skjolding Hjelm,
Bestyrelsesmedlem i IDA Grøn Teknologi
 

Jakob Forsberg LarsenLink kopieret

Jeg har studiekammerater, der har været med i IDA Food Network, og de har alle sammen været virkelig glade for det. Nogle har jo også nærmest landet deres første job igennem netværket. Det siger ret meget om, hvad man kan få ud af at være aktiv som studerende.

Jakob Forsberg Larsen,
Studenterrepræsentant i Levnedsmiddelselskabet
 

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til dig som frivillig

Som frivillig har du travlt med at gøre en forskel for IDAs medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit frivillige arbejde.

Læs mere her