Vinbestilling til IDA arrangementer

Benyt denne formular når du skal bestille vin/øl til de møder/medlemsarrangementer som afholdes i IDA Mødecenter i København. Følg link til vinbestillingsformularen. Husk at du skal logge på IDA.dk før bestilling.

Når du har udfyldt din bestilling og valgt ”Send bestilling”, modtager du straks en bekræftelse på din bestilling i din mailboks samtidig med at der sendes bekræftelse til din netværkskoordinator.

Modtager du ikke denne bekræftelse er bestilling ikke gået igennem, og du bedes kontakte netværkskoordinator. Tjek først din uønsket mail og reklamemail, hvis bekræftelse fejlagtigt er havnet her.

Se udvalg på gaveliste her. Der er gratis levering til IDAs kontorer (København, Aarhus, Aalborg og Odense). Bestiller du for mere end 2.000 kr. er levering også gratis. Husk at du skal logge på IDA.dk før bestilling.

Når du har udfyldt din bestilling og valgt ”Send bestilling”, modtager du straks en kvittering på din bestilling, både på skærm og i din mailboks.
Du er altid velkommen til at kontakte gaveleverandør direkte og få et samlet tilbud, eller tilbud på gaver, som ikke er på gavelisten. Kontakt Irene Fløe på 21 25 60 12 eller irf@hjhansen.dk.

Læs mere

Overblik

IDAs tilbud til de aktive

Som aktiv har du travlt med at gøre en forskel for dine medlemmer. Vi har samlet en side med informationer, der kan hjælpe dig i dit arbejde som aktiv.

Gå til aktivsiden