Praktisk information om Space Talks

Her kan du få overblik over alle praktiske informationer til konferencen Space Talks 2025, når konferencen bliver afholdt igen.

Læs mere, når tid og sted til SpaceTalks 2025 er klar.

Tilmeldingsprocedure

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail. 

Bliv medlem af IDA eller opret brugerprofil for at deltage

Når du er medlem af IDA, så kan du købe adgang til konferencen for en særlig pris.Hvis du ikke er medlem af IDA, skal du oprette en brugerprofil via Mit IDA, for at kunne tilmelde dig.

Brugerprofil til IDAs online tjenester

Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Info om personlige oplysninger

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste.Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Tilmeld dig

Du kan glæde dig til en aften fyldt med spænding, videnskab og fascination, når vi hører fra aftenens fire talere og bringer rummet lidt tættere på jorden.