Hvad er Technomania?

Technomania er årets store teknologievent med et overflødighedshorn af fremsynede virksomheder, state of the art teknologier, startups og et imponerende udvalg af foredragsholdere fra ind- og udland.

Technomania er en del af hi-messen, som seneste blev afholdt 2.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning.

Technomania var første gang en del af hi-messen i 2015. Dengang var arrangementet kun åbent én dag, men i 2017 og 2019 blev der udvidet til to dage.

Se højdepunkter fra 2019.

Hi-messen

2. og 3. oktober 2019 slog IDA dørene op til Technomania som en del af hi-messen.

Læs mere om hi-messen.

Det er gratis for dig at deltage til Technomania, men for at komme ind på hi-messen kræver det, at du på forhånd har registreret dig. 

Se her, hvordan du får din fribillet og registrerer dig.

 

Som gæst inviteres du til at se, høre om, røre ved og opleve fremtidens teknologi helt tæt på. Mød industrirobotter, fartøjer og 3D-printteknologi præsenteret af ildsjæle og eksperter. Alt sammen i hal F's 4.000 m2 oplevelsesrum med tre hovedscener, et startup-område, et demolab og et væld af virksomhedsstande.

  • Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder.
  • Vi fylder hal F med den sidste nye teknologi, fire scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet.
  • Kom og hør store internationale talere som Brad Templeton og Märtha Rehnberg, som blandt andre var keynotes ved Technomania 2019. 

Se alle talere til Technomania.

Det er her mennesker og teknologi mødes. Det er her du kan sikre, at du og din virksomhed er med helt fremme i skoene, når det kommer til industri 4.0, digitalisering, bæredygtighed, ledelse, startup og fremtidsteknologi.

Læs mere om IDAs Startup Corner.

Tilmeld dig Technorama

I Technorama får du et overblik over de vigtigste historier fra teknologiens verden, hvad end det handler om etiske dilemmaer, nye teknologiske landvindinger eller spæde opfindelser.
  • Aktuelle artikler
  • Det bedste vi har set
  • Ugens nyhedsoverflyvning
Tilmeld dig nyhedsbrevLæs det seneste nyhedsbrev