Hvad er Technomania?

Technomania er årets store teknologievent med et overflødighedshorn af fremsynede virksomheder, state of the art teknologier, startups og et imponerende udvalg af foredragsholdere fra ind- og udland.

Technomania er en del af hi-messen, som afholdes 2.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning. Technomania har åbent fra 8.30 til 16.30 begge dage.

Technomania var første gang en del af hi-messen i 2015. Dengang var arrangementet kun åbent én dag, men i 2017 udvidede vi til to dage. Det har vi i 2019 valgt at holde fast i på baggrund af den enorme interesse.

Se highlights fra 2017.

Hi-messen

Den 2. og 3. oktober slår IDA dørene op til Technomania, som er en del af hi-messen.

Læs mere om hi-messen.

 

Deltag gratis

Det er gratis for dig at deltage til Technomania, men for at komme ind på hi-messen kræver det, at du på forhånd har registreret dig. 

Se her, hvordan du får din fribillet og registrerer dig.

 

 

Hvorfor deltage?

Som gæst inviteres du til at se, høre om, røre ved og opleve fremtidens teknologi helt tæt på. Mød industrirobotter, fartøjer og 3D-printteknologi præsenteret af ildsjæle og eksperter. Alt sammen i hal F's 4.000 m2 oplevelsesrum med tre hovedscener, et startup-område, et demolab og et væld af virksomhedsstande.

  • Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder.
  • Vi fylder hal F med den sidste nye teknologi, fire scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet.
  • Kom og hør blandt andre Brad Templeton og Märtha Rehnberg, som er keynotes til dette års Technomania. 

Se alle talere til Technomania og tilmeld dig talks.

 

Virksomheder og start-ups

Det er her mennesker og teknologi mødes. Det er her du kan sikre, at du og din virksomhed er med helt fremme i skoene, når det kommer til industri 4.0, digitalisering, bæredygtighed, ledelse, startup og fremtidsteknologi.

Læs mere om IDAs Startup Corner, og hvordan du bliver en del af det.