Arrangement

FLIK virksomhedsstafet på DTU Fødevareinstituttet

Kongens Lyngby

Torsdag d. 02. februar 2012

Kl. 17:00 - 21:00

Gratis

 

Beskrivelse


Så er FLIK på banen igen med endnu en virksomhedsstafet.

Denne gang inviterer FLIK indenfor hos DTU Fødevareinstituttet. DTU Fødevareinstituttet arbejder med folkesundhed inden for fem faglige indsatsområder: Ernæring, fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og -teknologi samt miljø og sundhed. Arbejdet omfatter hele fødevarekæden lige fra landbrugsproduktion til tilberedning af fødevarer og vurdering af deres effekter på menneskers sundhed. FLIK besøger afdelingen for Fødevareindustriel Forskning, der udfører forskning, undervisning, innovation samt rådgivning til myndigheder og erhvervsvirksomheder indenfor fødevarekvalitet, -sikkerhed og -teknologi.

Program:
Kl. 17:00 Velkomst og kort introduktion til Fødevareinstituttet ved Stina Frosch & Hanne Løje
Kl. 17:15 Fødevareteknologi – eksempel på et PhD projekt ved Martin Gram Christensen
Kl. 17:35 Procesoptimering og målemetoder - eksempler på industrisamarbejde ved Stina Frosch
Kl. 18:00 Måltidsløsninger til food service – eksempler på studenter- samt virksomhedsprojekter ved Hanne Løje
Kl. 18:20 inSPIRe m.m ved Jakob Neimann
Kl. 18:40 Sensorik m.m. ved Grethe Hyldig og Ditte Green-Petersen
Kl. 19:00 Sandwich og "networking", herunder rundvisning og smagsprøver i eget Bryghus
Kl. 21:00 Farvel og på gensyn

Der er begrænset deltagerantal og det er gratis at deltage i arrangementet.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

BZT Fashion AB

Søltofts Plads

2800 Kongens Lyngby


Hvornår

Torsdag d. 02. februar 2012

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

31. januar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

41


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

125170


Arrangør

IDA Food Network