Arrangement

Mulighedernes Danmark

Aalborg

Onsdag d. 06. februar 2013

Kl. 15:00 - 17:00

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseDanmarks fysiske indretning er ved at køre af sporet, og vores fremtidige levebrød bliver sværere og sværere at definere. Vækst ja, men hvordan? Vores kulturelle identitet, vores landskaber og byer består jo af store potentialer, så hvorfor har vi ikke længere hverken indsigten eller redskaberne til at forløse dem? Lad os, inden vi har savet grenen over vi sidder på, insistere på Danmarks og hverdagens kvaliteter, og vise en vej for en ny fysisk agenda, hvor vi sammen udnytter det fælles arvegods, bruger den kreative vidensektor, som alle snakker om, og former den sammenhængskraft, som alle drømmer om.

Vi har fået mulighed for at deltage i Årets første Utzon(s) forelæsning, som samtidigt er tiltrædelsesforelæsning for Lars Juel Thiis under titlen "Mulighedernes Danmark".

I forelæsningen stiller han skarpt på hvordan der kan sættes en ny agenda for den fysiske udvikling i et Danmark i forandring.

Lars blev i oktober 2012 udnævnt til adjungeret professor ved Institut for Arkitektur og Medieteknologi. Han er samtidig også medejer af tegnestuen CUBO samt formand for Statens Kunstfond.

Efter forelæsningen er der reception.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Utzon Center

Slotspladsen 4

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 06. februar 2013

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

06. februar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

70


Ledige pladser

63


Arrangementsnr.

996646


Arrangør

Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord